Főoldal » Írások » Diéta & Fitness témák » Fitness terem - hogyan válasszak?

Fitness terem - hogyan válasszak?


Tudom, ez a lehetőség csak a nagy városokban adott, a kisebbekben jó ha egy-kettő fitness terem van, falun pedig akár egy sem. Nagyvárosban élve azonban a bőség zavarába kerülhet az ember lánya, ha edzésre adja fejét (testét).

Mindenképpen érdemes több terembe is ellátogatni és megnézni az alábbiakat...

Fitness terem - hogyan válasszak?

Sokféle fitness terem van például Budapesten. Vannak franchise rendszerű termek, bármelyikbe mész, körülbelül ugyanazt tapasztalod. Vannak komoly wellness központok, de kicsi, családi vállalkozásban működő termek is.


Az interneten előzetesen tudsz tájékozódni a termekről, sok weboldalon képgaléria, pontos szolgáltatás lista és órarend is található.


Látogass be személyesen a terembe, fordulj a recepcióshoz azokkal a kérdéseiddel, amelyek még megválaszolásra várnak. A hely légköréből, a személyzet kedvességéből, a kapott információkból is sok következtetést le lehet vonni.


Gyűjtsd be a nyomtatott órarendeket, árlistákat, információs anyagokat, hogy otthon kedvedre összehasonlítgathasd a választás előtt.


Ha gépekre szeretnél menni, akkor mindenképp kérdezz rá, hogy az adott helyen melyikből hány darab található, illetve milyen a terem törzsközönsége, mikor vannak a legtöbben, stb.


Ha különböző órák érdekelnek, böngészd át az órarendet, vesd össze a szabadidőddel és a céljaiddal... no meg a pénztárcád vastagságával.


Sokat árulkodik a levegő minősége és hőmérséklete. Fontos a jó szellőzés, ha edzel, senki nem szeret elhasznált, izzadságszagú terembe lépni...

Nézd meg az öltözőt és a zuhanyzót, ellenőrizd a tisztaságot, valamint, hogy van-e zárható szekrény, ahol a holmid biztonságban tudhatod.


Ha megtetszett a hely, először próbálj ki egy-két órát, ne rögtön a bérlet vásárlásával indíts, nehogy később megbánd.


Ha már van választék, akkor fontos, hogy a számodra megfelelő helyet megtaláld. Ahol az elvárásaid találkoznak a kínálattal és az alaphangulatot is megadja a hely ahhoz, hogy jó kedvűen, energikusan sportolhass.
Írta: pi, 2011. március 5. 16:08
Fórumozz a témáról: Fitness terem - hogyan válasszak? fórum (eddig 4 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook