Fiatal csajok, gyertek csacsogni! :-) (beszélgetés)
nem baj
amúgy tetszett
ó
fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
áh
most papizok
oksa
marmint videora gondoltam..akkor ezt nezzetek meg..kicsit megfazott..:)
sziasztok
igen lehet linkeli
csak óvatosan, ne legyen hosszú a link
Jó reggelt! Miket olvasok itt :DDD Ezek jók. Szétröhögtem az agyam, mostmár megyek dolgozni :DD
Nekem nincsenek ilyen sztorik, de rohadt jók :DD
Szép napot Nektek!
szia jóéjt
vagyok én csak nyomjuk a szorobánt
Jaj Csajok, még úgy dumálnék itt Veletek, de reggel korán kelek, egyetem :S
Aludjatok jól! Puszi :)
egyszer bementunk egy szamitogepes boltba ahol jatekokat meg minden felet lehet kapni ps-hez meg hasonloho..de ez nem is lenyeg!erdeklodik az ismerösöm hogy van e ilyen meg olyan valami a gyereknek nagy beszelökeje volt meg olyan magabiztos volt mint atom..egyszer csak a nagy dumaja közepete megpiszkalta a fület..csak egy pilanatra,,gondolom zavarta valami vagy viszketed
neki.szoval nyomja a nagy rabeszelös rizsat megpiszkalja a fület es egy akkor kosz darab esett ki a füleböl a pultra hogy csak lestük egy pillanatra ,de ö is ..egyböl vissza vette a dumagep..:) olyan szaraz zsirdarab esett ki neki,egy orias bab nagysagu kb..:) azota a srac neve head szettes gyerek!
További ajánlott fórumok:
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nógrád megyei csajok gyertek csevegni!
- Jégkorongos csajok, srácok, fanok gyertek, beszélgessünk!
- Székesfehérvári fiatalok, gyertek ma velem bulizni!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk