Fiatal csajok, gyertek csacsogni! :-) (beszélgetés)
Az enyém az elmondta volna, sőt így is elmondta.
Ő beszélt rólam, hogy aranyos lány vagyok, de nagyon érződött rajtam, hogy szűz vagyok.... de nem a lukra értette, hanem a tapasztalatra. És a szomszédasszonytól tudtam meg.... akkorát csalódtam benne. Nem is jártunk azután egy társaságba egy darabig. Csak már akkor beszéltünk, mikor a mostani párommal összejöttünk.
Én meg elmondtam cserébe, hogy ahhoz képest, mekkora kan, nemigen tudta, hogy hogyan kell bánni a szűz lányokkal, nem nyújtott valami húdenagy élményt :DD
a férjem 16 évvel idősebb
vele volt a legnagyobb korkülönbség
Nem tudom mi kérdezte legnagyobb korkülönbség most akivel vagyok 4 év 9 hónap :) Az elsővel meg 4 év 4 hónap.
Nem szeretem a velem egy idős pasikat. Olyan gyerekesek :)
Na megyek lemosom magamról a taknyot-nyálat, amivel ma beborítottak a kölykök :DD
Jövök mindjárt :)
Nekem is apa hiányom volt, 7 éves voltam, mikor meghalt.
És engem is érdekeltek a pasik, de én úgy álltam a dologhoz hozzá, hogy mit fognak gondolni rólam, ha már fiatalon szétteszem a lábam. Valahogy cikinek találtam volna.
Akkor még azt gondoltam, hogy maj mindenkinek csak arra fogok kelleni, hogy nem akar majd senki komolyan venni. Így tűrtőztettem magam :D Pedig rányomultam volna szívesen a srácra már korábban is.
Amúgy az volt megbeszélve, hogy 17. szülinapomon fogunk lefeküdni egymással, de nem bírtuk kivárni :)
Nekem anyum rájött.... én nem akartam neki elmondani. De inkább jobban azon akadt ki, hogy a számba vettem... :D:D:D
Nekem is nagyon, szerintem nálam az apa hiány miatt.....
engem is nagyon koran elkezdtek izgatni a pasik...
olyan szüksegem volt rajuk m int a levegöre...jaj...
ez igaz...
ma beszólt egyik elsős csajnak(azt intette kabd be) az egyik negyedikes fiúka, hogy üljé rá és forogj rajta! Na mindenki röhögött, mert ugye tudták miről van szó! Én nem csodálkozok semmin..
Háát igen.... Én anno nem is mondtam el senkinek, csak a legjobb barátnőmnek!! Így alakult, engem már nagyon korán elkezdtek érdekelni a palik :D
De nem bánom örülök, hogy így történt.
Szar ügy nagyon :SSS Én tuti nem indultam volna el megint....
Egyszer engem is lefröcskölt tél végén egy latyakos sáros cuccal Debrecen belvárosában... égve mentem haza...
uhhhhhhhhhhhhhh
jujujuju
jo en akkor 14evesen felhaborito volt hogy mar tulvagyok rajta,mert ritka volt ez stb..!
de mi van most?most mar divat meg menö ha mar 14evesen nem vagy szüz..es 10 lanybol szerintem sok nem is az mar..
Nekem erről a vasárnapi sztorim jutott az eszembe :D
Reggel elindultam a piacra.... félúton jártam mikor eszembe jutott, hogy vasárnap nincs is piac :D Jóó akkor irány a bolt. Bevásároltam, hazajöttem, átöltöztem, erre látom nem vettem répát a húsleveshez :D Vissza felöltözöm elindulok megint a boltba. Fél úton járok, mikor telibe fröcskölt egy autós (mint a filmekbe) :D:D:D Tiszta víz és sár lettem :D:D:D Én annyit röhögtem magamon :D:D Na akkor hazajöttem átöltözni és megint elindultam a boltba :D Sikeresen :D:D:D
Annyira nem...
Kinek mi az értékrendje szerintem.
Ahol dolgoztam ezelőtt, ott már 10-11 évesen nem voltak szüzek....
na pont ez lett nálunk is, így volt ahogy leírtad
sörhasú, kopasz, olcsó sort vedelő..... lett
tudni akarjátok?
bár szerintem nem is vészes
csak irigyek az emberek
most meg kopasz :DDD
Ez fura, mert amikor általánosba jártunk, akkor is volt az évfolyamunkon egy nőcsábász, azaz lánycsábász srác. Mindenki bele volt zúgva, mostmár nem kellene senkinek, ő is kopasz lett :) A másik adonisz meg nagy malacfejű nagy fülű lett.
meg is akart ölni meg apu is meg a mamam is..:) de nem sikerult nekik,tul bajos voltam..:)
nagyon ciki?ha ciki ha nem,ez volt nah...
a legidösebb pasi akivel jartatok,hany evvel volt idösebb nalatok?
muszaj kerdeznem ,mert szetunom magam..:)
vääääää
További ajánlott fórumok:
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nógrád megyei csajok gyertek csevegni!
- Jégkorongos csajok, srácok, fanok gyertek, beszélgessünk!
- Székesfehérvári fiatalok, gyertek ma velem bulizni!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk