Fényképről megállapítom (beszélgetés)
Nem kommandóóós volt?
Én úgy tudtam...
Váratlan fordulat : neki van téveszmés paranoid személyiségzavara csak nem tud róla és azt hiszi szakképzett katonai pszichológus.
Badumm tsss
És ha egyet köhint akkor tuti tüdőrákos...
Ez úgy baromság ahogy van. Amit írtál. És elég súlyos diagnózis... Egy jó megérzést paranoidnak téveszmének titulálni kb akkora tévedés mint amit az első mondatban írtam...
Sajnos az ember személyiségét fénykép alapján lehetetlen megállapítani. Ezért van az hogy a legnagyobb profi csalók nagyon megnyerő arcú , jó modorú, jól öltözött,barátságos tekintetű szimpatikus emberek. Általában szociopata tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért tudnak akár több ezer embert is becsapni, úgy hogy sohasem buknak le,és szinte lehetetlen kiismerni őket!
A te „különleges” képességedet téveszmés paranoid személyiségzavarnak nevezzük!
A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat. A nyílt ellentmondás, a "leleplezés" néha heves indulatot, dühreakciót válthat ki. A betegek hangulata egyébként szinkronban van a téveszmék tartalmával: szerelmi tébolyban, nagyzásos téveszmék hatására akár eufórikus, míg pl. "üldözési mániában" szorongó, feszült, sokszor depresszív. A paranoiában szenvedő beteg személyisége többnyire alapvetően rendezett, szociális szerepeit jól ellátja, intellektuális és szakmai teljesítőképessége általában egyáltalán nem, vagy csak kevéssé érintett.
Jó, akkor azt. A tied elég jó.
Mondjuk, lehet, hogy több, mint 25 hozzászólásodat olvastam;)
én ebben nem látok semmi extrát, természetes, ha az ember lát egy fotót, kialakul valamilyen véleménye az illetőről
azt viszont kétlem, hogy te teljes jellemábrázolást csaptál minden társkeresős pasi fotójáról, és a barátnőid egy randiból totál kiismertél egy pasi teljes jellemét. persze ha csak annyit mondtál, ez béna, ez sótlan, ez nagy lókötő, az más, de az nem jellemábrázolás :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Apaság megállapítása
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- Honnan tudom megállapítani, hogy eredeti arany/ezüst a medálom?