Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Feltéve ha nem ma este hozzuk össze, mert most vár az ágy meg a walking dead :)
Jóccakát tesókák :))
ígéret?:))
oke..
Tényleg a legjobb helyen és erre állati büszke vagyok :))
Egyébként pedig szép lett és okos. Büszkeség dagasztja mellyemet. (ráfér némi duzzadás)
A gratulációt szívből köszönöm, tesvérem :)
Jaja, láttam, grat!
Milyen látványos belépő lett volna, egy Mijaúval elvinni a kereket. Nem sokon múlott, talán negyed órán....
Isten éltess a gyermek anyukáját, boldog SZÜLÉSnapot!
A gyermek gyaníthatóan a legjobb helyen nőtt fel, így ő nem szorul rá, hogy idegen vénlányok köszöntsék fel, így most a tesvéremnek megy az ölelés, és a gratuláció!:)
Tortát már nem küldhetek, Hoxa megtiltotta, legalább 2 órára, utána meg már bezár a cukrászda.:))
Volt, valamikor március idusán :)
Gyerekem szülinapja volt tegnap - mégpedig a 19. - és a naplómat olvasók olvastak róla, így kezdődött a tortajel-küldés... :)))
Itthon már elfogyott a torta, jól jön az utánpótlás. Majd végignyalom hátha valamelyik mindenmentes ;)
Mijaúúúúú!
Egérszagot érzek....
3300-nál is itt leszek. Ez nem fenyegetés.
De.
Belenyúúútááá :(((
De nem hagyom magam félbeszakítani,
Tehát:
Hát felhívtam magamra a figyelmedet :)
De mindegy, mert már megsemmisítettem a facémat, meg magamat is. No para. Minden okés.
Hogy hogy?
Mi történt?
Nyugi vacsa, nyugi. Elindítottad az önmegsemmisítő programot. Jajj, nem, nem jó gonbot nyomtál, nem magadat, csak a face alkalmazásodat kellett volna megsemmisí....
A többi néma csend.
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!