Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
De én mérges voltam. Az nem számít???? :DDDD
Kártérítési pert fontolgatok....bár ez nagy előny lett volna, ha ott szólok, hogy szörnyek élnek a gyerekpulcsik közt.
Így abban reménykedhetek, hogy a biztonsági kamera megörökített :DDDD
Már itt sem vagyok, de Menyus, neked is van olyan fórum címed, amit már akár évek óta látsz napi szinten, és még mindig tökéletesen félreérted? Nekem van, éppen most került az aktív fórumok listájának élére.:)))))
2 éve mindig ugyanazt gondolom, ha elolvasom.:)))
Önmegsemmisí.....
Kiröhögsz. Pedig tényleg fáj.
Már majdnem azt hittem, hogy segíteni akarsz...de nem....lelépsz....naszép.
Viszlát tesó!
Ez azért annyira nem rossz jel, ezek szerint nem vagy vékony dolgok markolászásához szokva. Sose bánd!:))
No, az az ámokfutás, amit ma ezen a fórumon műveltem, még tőlem is SOKK. Visszavonulót fújok. Nyugodtan morzsoljátok a könnycseppeket, ki miattam, ki egy jelentéktelen vipera támadás miatt, nem maradhatok. Csak óvatosan markolásszatok, előtte ellenőrizzétek, megéri -e a kockázatot.:)
Jobbulást a betegeknek, jó pihenést a maradéknak, szép álmokat mindenkinek!
Igen. Én is gondoltam valami élettelen szörnyre is. De annyira vékony volt, vagy annak éreztem. meg is néztem, de nem láttam semmit. Igaz, ez azt is jelentheti, hogy tényleg vékony volt :DDDDD
Okés. Úgy fogok tenni :DDDDD
Akkor megmaradsz. :))
Szerintem nem feltétlenül állat volt, lehet, hogy csak egy szálka, vagy valami hegyes cucc, ami az anyagba "fúródott", de ahogy megmarkoltad:)))))), gondolom jó erősen:)))), elbánt veled.
Azért figyeld, és ha elvesztenéd az eszméleted, ne mozdulj!:)))
Értem, nem is kérdezek, te előre válaszolsz.:)))
A zsibbadás megszűnt?
1.) Ismerősnek néztem, mert náluk nincs KIK.
2.) Kicsit lila az ujjbegyem, és egyébként nem látszik semmi.
Viszont fáááájjjj!!! És ezt egy kép nem tudja visszaadni!!!!!!
:DDDD
1.)Minek nézel te gyerekruhát?
2.)Miért nem töltesz fel képet a sérülésről? Itt sokan vagyunk önkéntes orvosok, orvosszakértők, állatgyógyászok, jósok, kiválasztottak, szentek....
Ma a boltban megmart egy fekete mamba. Vagy egy puffogó vipera. Vagy egy skorpió. Vagy egy akármi.
De még mindig fáj az ujjam. És egyébként is....miért pont engem???????
Azért ilyen jóóóóó meleg???? :DDDD
Akkor érvényes a régi közmondás: egyél tehénszart, tízmillió légy nem tévedhet!
Csak egy kérdés: Szívásnak érzed?
Ha igen a válasz, akkor még élsz.:))))
De dinka vagy!:)
Életben maradsz!:))
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!