Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
:D a végén már én is röhögtem.
És ha hiszed ha nem, megúszta az egér. Elengedte kint a macska :DDDD Én meg már juszt is az egérnek szurkoltam, hogy húzzon el jó messzire :D
Szerintem azóta lottózik a cincin :D
:-DDDDD
Ez nagyon jó! :-D
:DDDDDDDDDDDD
ezen szakadok XD
na de most akkor ki kit fogott meg valójában? :D
Ennyi :D bár egerem nincs. Kétszer volt. Egyszer bejött a szellőzőn...azt két nap után véletlenül agyonnyomtam az ággyal. Hát nem mondom, hogy nem örültem neki :D
A másikat ez az idióta macsek hozta be :D Felugrott az ablakba, én rutinosan kinyitottam neki. Későn vettem észre, hogy vendéget is hozott. Elengedte. A konyhában. Bezártam őket. Egy napig. Nem fogta meg. Bementem. Macsekot rádobtam az egérre. Akkor felfogta mi a dolga. Egér a macska szájában. Ablak kinyit, macskát egerestül kidob. Egy perc múlva a macska áll az ajtó előtt szájában az egérrel :DDDDDDD
ó akkor nem találkoztál még az enyimekkel... minden nap megesz valamelyik... de gyorsan megtanultam már ujjáéledni és regenerálódni :D
ma reggel pl a nagyot szeretgettem oszt jól belém harapott :D
Én azt se tudom, mi mit jelent benne...de szerencsére nem is várják ezt el tőlem.:-)
Csak a figurák nevét tudom:gyalog, futó, ló, bástya, király, királynő. Jól tudtam?
Úgy tudom, van angol is.:-)
De a sakkot soha nem értettem...:-(
Az jó lehet. Biztos nekem is jót tenne...nagyon is...
Tuti, hogy nem vadmacska?:-D
Vannak amik 2 emberre tartoznak.
Az előbb komoly voltam 2 sorig.:P
Meg most is.:)
A macsek nem olyan ugrálós állat :D odabújik és dorombol. Annál megnyugtatóbb meg a világon nincs :D
Mondjuk nem a mostani enyém, mert az hülye, és vad, és félelmetes. Ha odajön én is megijedek :D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!