Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Elég,ha összenyomod kívülről a szelepet,ott ahol érzed, hogy akad..)))
Picit nyomogasd az ujjaddal!:DD
Há' tudom én aztat!
De a szeleppel mijatúrót csináljak???? :DDDD
Most pont nem kéne a biztonsági szelep! Mitökömet csináljak vele??? :D
Ehhh...kéne a pasi, aki kihúzza a biztonsági szelepemet! :P
Biztonsági szelep :DDDD
Ugye???? :DDDD Jó volt a házigazda :DDD pont most pakoltam egy mappába a fotókat :DDDDD
Kihúztam, de beakadt valami pöcök. Ha bedugom az ujjam, engedi a levegőt kifelé. Ha kiveszem, nem engedi :D
Hülye matrac!
De azért ti állati jók voltatok! :DDDD
ha én minden alkalommal ügyvédhez fordultam volna ahányszor itt a hoxán porig aláztak akkor eléggé elfoglalt lettem volna :D
De ez egy fórumozós oldal, sok acos és arctalan névtelen alakkal akikkel nagyon jól el lehet lenni mint ahogy itt Menyus kis fóruma is mutatja, de lehet nagy drámákat is megélni. Hát azokat pont annyira veszem komolyan mint amennyire itt kell. szórakozni járunk ide, a komoly és tényleg komoly dolgokat ki lehet szűrni.
Te egy elég polgárpukkasztó, megosztó dolgot feszegettél ráadásul egy rakat nő közt egy zömével nők által használt portálon.
Ezt egy normális ügyész pikk pakk kiforgatja hogy te jársz rosszul. Minden éremnek két oldala van, ez meg pont nem ér annyit hogy feldobd azt az érmét. szerintem,
Túl jók voltunk tegnap???? :D
Hát csak simán húzd ki a dugót :) és ugrálj rajta :DDDD
Na, csak azért, mert 69.
Ez meg az én fantáziám. Na bumm.
Továbbá, ha jól látom vacsa, már 6 éve tagja ennek az oldalnak, feltehetőleg nem egy kötekedő ember, ha ennyi idő alatt még nem szórták ki.
Te pedig idejössz egy hónapja egy olyan dologgal ami ki tudja, hogy valós-e vagy nem és perrel fenyegetőzöl, mert valaki csúnyát mondott annak a szép lelkednek.
Mondtam már tegnap, de most megismétlem, a fenyegetőzések helyett keress olyan oldalt, ahol partnereket találsz a hasonló fantáziáidhoz.
Mint írtam, én se értek egyet a perrel, meg az ügyvéddel.
Voltak itt már ennél sokkal, de sokkal cifrább fórumok is.
Normális hangnemet kért, ennyi.
Én is leírtam, engem is rögtön lehülyéztek, és feltételezték, hogy én vagyok nagycsaládos. Aki n em áll be a csordába, azzal itt ez van. Ha valaki próbál valakit megérteni, az már ő maga is k.rva, hogy a te hasonlatoddal éljek.
Mondjuk pont nem érdekel a sok névtelen senki véleménye.
Provokált? Aki leírta a véleményét, az menjen onnan és kész. Ahogy én is tettem. De nem! :) Mentek vissza, hogy még magasabb piedesztálra tudják magukat pakolni :)) mert ilyen az emberek nagy része, találnak valakit aki "rosszabb" mint ők, ezért szívesen tetszelegnek a szent képében vele szemben. Nem nagycsaládosról szólt ott szinte semmi, hanem azokról akik leírták, hogy ők ilyet sohapfújjmitképzelszbezzeg én. Voltak azért kivételek.
Perrel fenyegetőzni és hasonlók, hagyjuk már.
Egyébként is valószínű az oldal fenntartója nem örülne ha őt is meghurcolnák. Lehet nagycsaládos nem lesz sokáig tagja ilyen mentalitással ennek az oldalnak.
Nem tudom már hol olvastam de nagyon igaz, hogy aki elmegy kur.ának ne csodálkozzon, ha megdugják.
Időben be kellet volna húznia a féket barátunknak a fórumán, akkor nem jutott volna idáig. De ő provokált azután is, hogy leírták mi a véleményük a fantáziájáról.
Minek? Te is tudod, hogy ez egy ilyen fórum.
A fél hoxát perelhetnéd.
Hoxanyu meg csak azt látja meg amit ő akar.
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!