Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Na!:)) tegyünk valami jót,akkor is, ha azt senki nem értékeli, hiszen a Nap is csodálatos dolgot teszmeg meg minden reggel, miközben a közönség még alszik :P
Szóljunk hozzá a semmihez, ezzel is gyarapítva Menyuska fórumának hozzászószólásai számát.
Mi?????Nevetni???Ugyan! Adtál volna rá okot?:DDD
Könnyesre tisztelegtük magunkat!:)))
:DDD most mi van???? Kiröhögtök a hátam mögött??????? !!!!!
Jah, nem :DDD Szemtől szembe teszitek :DDDD Helyes !!! :DDDDD
Akarsz ennyit?
Sajna egy óràn belül nem menne..de az nem baj..sztem
20 különböző felhasználó? Azt már hitelesített rekordkísérletként kellett volna megcélozni...:D
Tulajdonképpen ezek után tényleg nem kihívás a rekord ugrás, év végéig kinézem belőled a 25-ös álomhatárt is, némi állami támogatással még a 30-az is!:D
Ezt te nem értheted.
Ez Menyusnak egy amolyan becsület beli ügy. :DDDDDD
Neeeeeemmmm!!!! :DDD
Az első egyÓRÁS (és nem egyNAPOS!!!! :D ) felmérésen volt 14 tök különböző nick!!!! :D Azóta már lehet, hogy 20-an is beestek ide!!!! Most tátod a csodálkozástól a szádat, ugyi???? :DDDDD Nem kicsi a siker rátám :DDDD
Most NINCS felmérés :DDD
De csak segíts nyugodtan :DDDD
14?????? 2012 június 19.-e óta? ????????:DDDDDDDDD
Nem aprózod el, van érzéked hozzá, ugye tudod!!?!!
Szerintem ilyen sikerrátával elpocsékolod a tehetséged csupán egy fórummal, bár az is igaz, hogy 24 órás koncentrációt igényelt ez az eredmény!
Könnyes tiszteletem a tiéd! (Természetesen nem a nyerítve vihorászástól párásodott be a szemem!!:D)
Kispályás :DDDD ITT kell lenniük ezen a fórumon :DDD
Nehéz lesz a 14 azaz tizennégy nickcsúcsot megdönteni :D az azért elég komoly szám :DDDDD
Mgbeszéltük!
Mégis mekkora rekordot kell döntögetni, a portál jelenlegi 431 255 regisztrált tagjának egy időben való jelenléte elegendő, vagy ez már kispályás tervnek számít errefelé?:DD
Simán!!!!
Gyere ha rekorddöntés lesz!!!!! :DDDDD
Csiga vagy tehén? :DDD
Legyen a tehén :DDDDD
Jó kis hsz :D
Bár most éppen nincs felmérés :D De olyan óóóórrriáááási az érdeklődés a semmi iránt, hogy lehet lassan kiírok egy újabbat :DD Cél a csúcsdöntés :DDDD
PS: ez azért jó fórum, mert nem kell ám visszaolvasni :DDDDD
Arra az esetre, ha éppen pörögne a számláló, itten van plusz egy épületes izé...:)
Vagy ez egyszeri mérés volt? Mindegy, ha az utóbbi, akkor egyel több a válasz arra a kérdésre, hogy hányan nem olvassák el a fórumot alaposan mielőtt beleugatnak...:D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!