Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Én nem sértődtem meg nehogyazthidd, ahhoz legalább azt kellet volna híresztelned, hogy csúnya vagyok! :)
Ha látnád mekkora az aurám, akkarommondani egóm, fizikálisan is felnézhetnél rám :)
:DDDD Csak vicceltem nővérkém, bár igaz volt. Ne álltassuk magunkat, nem az eszemért szerettek.:DDD
Én viszont felnézek rátok, bár fizikailag csak Menyusra tudok, mert ő magasabb nálam.:DD
Ezt ugyan miből gondolod? :)
Te vagy a legfiatalabb, ezt Te írtad, nővérkémnek szólítottál, gondolom,így tapasztalatod is kevesebb van! :)
Befejeztem a pancsolást, vagyis felszáradt a kutyapisi.:D
Most viszont hatalmas dilemmában vagyok: Hőguta vagy idegösszeomlás? Melyiket válasszam? :D
A.)Huzatot csinálok, de akkor fél percen belül agylágyulásom lesz az ajtók, és egyéb nyílászárók okozta monoton csapkodástól.
B.)Nem csinálok huzatot, de akkor a keringésem áll le.:DD
Kiírjak egy szavazást?:DD
Engem mindig, és csakis kizárólag a szeretet vezérel!! :)
(, kár, hogy ezt nem mindig fogadják el indokként! :DDDD)
TeMenyus Te rossz vagy, és rosszakat gondolsz, és félrevezeted a kicsit (Rékát)Is! :D
Ne törd össze gyermeki lelkét, az élet nagy igazságaira ráér rájönni később! :))
Jól jönne, ahogy nézem már felszáradt a "medencém".:D
Mindegy, úgy látom a szomszéd kutya rögtönzött egy másikat!:D
Béke veletek!:D
Gratulálok, nem tudom milyen érzés lehet, de biztosan kellemesebb, mint rendre lemaradni.:DD
Ismerős szitu...:D
Le akartad nyúlni, fogadjunk! :DDDDDD
Köszönöm :DDDD
Vízágyú kell az oszlatáshoz? :)
(Én már nem vagyok itt! :DDDD)
Nem dehogy. Itthon hagyom :DDDD de észben tartom ez a lényeg :DDDD
:D
Hajrá, remélem a bikini-felsőt nem felejtetted el!:D
Megvitassuk most?:D
Légkondi? meg akarsz ölni! Inkább bevállalok fedetlen arccal 2 perc!!! napozást, mondjuk a gyilkos hajnali órákban, mint 1-et a légkondi mellett.
Tesó, imádom a napfényt, csak védekezem, de ezt ugyanott teszem, ahol te nem.:D
Jó pancsizást!
Én indulok festeni :D Este jövök! :D és ezt vegyétek nyugodtan fenyegetésnek!!! :D
Nagy az összhang. :D
Te mész a Kanári szigetekre, én meg mondjuk ugyanoda.:D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!