Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Félek az amúgy szimpatikus főnököktől. Miért? fórum

Félek az amúgy szimpatikus főnököktől. Miért? (beszélgetés)

1 2
2012. aug. 2. 22:45
Ez olyan "megakarok felelni program" az emberben! Mivel ő egy szimpatikus, tőled feljebb lévő személy, így te félsz elrontani dolgokat, mivel azt hiszed ezek után csalódni fog benned és nem lesz olyan kedves mint rég! Ettől nem kell félni, ha látja, hogy igyekszel, és tudod a munkád, akkor nem fog elítélni téged egy kis hiba miatt! Pláne, hogyha igyekszel a hiba helyrehozásában! Természetes, amúgy ez a dolog! :) Had lássa rajtad, hogy magabiztos vagy és Te is hidd el: Jól fog menni minden, ha arra koncentrálsz! :D remélem segítettem *-*
2012. aug. 2. 22:30

Most kezdek majd "rendes" munkába állni, eddig, ahol dolgoztam, az mind szakmai gyakorlat volt.

Röviden és tömören eddig mindig az volt, hogy a főnököm nagyon szimpatikus ember volt már attól a pillanattól kezdve, mikor megláttam. Ez később sem változott, mivel nem lett zsarnokoskodó, bunkó, hasonlók, én viszont elkezdtem félni tőle... Leblokkoltam munka közben, ha ott volt és figyelte a munkámat (márpedig ez sok esetben nyilván elkerülhetetlen volt), annak ellenére, hogy emberileg semmi, de semmi bajom nem volt vele, sokkal nyugodtabb voltam, ha más felügyelte a munkát, mert a főnöknek valahova el kellett mennie... :S Miért van ez és hogy győzhetem le? 2 hét múlva kezdek, de már most félek ettől!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook