Farm, a reality show (beszélgetés)
Ezt az elmebeteget kényszerzubbonyban el kellene már szállítani onnan.
úgy tűnik:)))))
vagy csak miattam gurította le emberem, hogy én nyerjek:)
:D akkor a héten védett vagy?
a műsor után mi kipróbáltunk emberemmel ezt a tojásos feladványt: én nyertem:)))))
igen, már most is meg van kicsit kattanva:)
Remélem a készítők felkészültek roham mentőkkel, deszantosokkal és nehéz tüzérséggel, mert Attila baromi pipa lesz, mikor kiderül, hogy ő nem kap 20 millát!
Gergőt nem sorolom a férfiak közé. Gergő egy tuja, egy falhoz tolt sámli. Olyan tedd ki, had hűljön. Skót kockásra marnám magam a közelében. Akinek ennyire nincs önbecsülés és/vagy józan esze az megérdemli a ribibrigiféléket!
Gergő szerint,művelt és értelmes nő:DD
Ja,és beszéd közben meresztgeti a szemeit.Inkább Cinti ,mint Brigi.
beleolvasott az idegen szavak kéziszótárába és csak a BALANSZOT tudta megjegyezni???? Ha még egyszer meghallom ezt a szót, benyúlok a tévébe, kicibálom onnan és kimosom a száját használt felmosóvízzel!!!!
Dóritól mindig kiver a víz! Mintha saját magam látnám!!! A haj, a szemüveg, a testtartás. Egyébként a személyiségével meg a játékával nincs baj, csaj hogy annyira hasonltunk...
eszméletlenül irritáló egy nőszemély, és most jött ki a legjobban, hogy egyáltalán nem érez Gergő iránt semmit, csak megjátszotta ezt a l'amourt. Alig várom, hogy kiessen!!!!!! Szerintem Attila sem Cintiára rakta volna a jelet, ha tudja, hogy Brigi is kap.
VIszont Dóri előtt le a kalappal!!!!!
...azt hittem csak engem irritál Brigi stílusa meg az egész lénye :) ... De megnyugodtam!!!!!
Olyan cuki, neeeeeeeem???? Ahogy huuuuza a szavakaaaaat es elalsziiiiik,mikozbeeeeeen kimondjaaaaaa, amit akaaaaar, nyekeregve.
Waaaaa, remelem, Ot kuldik parbajra, irritalo.
Plusz, Gergot hulyere veszi, ez egyertelmu....kuka a no.
Sztem, szoltak vna, ha nem korrekt...
Mikor ivott belole,akkor mar kbuggyant belole a cucc, vsak tetovazott, hg kivegye -e. Sanya egy picit szerencsetlenebb volt.
Pl.a mai tojasosnal is lattam,hgy Brigi a huvelykujjaval tamaszotta a tojast.
Nyikvan ennek is megvan a menetrendje :)
mióta tudok Brigiről kávé és gyógyszer nélkül sem esik le a vérnyomásom :P
azt hittem Dóri lesz a gazda, Gábor még olyan gyerekes:)
remélem Brigi mihamarabb kiesik!
Főleg így,hogy csalással nyert! Nem volt még tele az edénye,de ő már kikapta a kulcsot!
szerintem is, Sanya egyáltalán nem volt odavaló.
En is orulok Attilanak, pedig korabban ruhelletem a fejet. Sanya olyan tipusu hapsi, akinek semmi haszna a haz korul.
jupi:) Attila nyert:)
Dóri lesz a heti gazda szerintem.
Én Sanyának drukkoltam,de kiesett! Attila be van kattanva szerintem!
Nahhh, Sanya elegge betojt sztem...
szerintem három jelöltje van: Dóri, Sanya, Brigi. holnap kiderül.
Elėg buta lesz Attila a ha Brigit viszi,ilyenkor mar azt kell mėrlegelni,hogy mire jon a finale,kik lehetnek a nėzőknek szimpik.Ha kicsit is vegig gondolna az ott tortenteket,akkor kabe meglehet saccolni,kik azok,akik valszinu nem vivtak ki a nezok utalatat.En pld.gondolnam,hogy Brigi kivivta...tehat maradjon nyugodtan a vegeig,nyerni ugyse fog.Persze nyilvan ez nem biztos,egy parbajon szuletett mar olyan eredmeny,amire senki nem szamolt...
ja, és a kis hülye Cinti ne akarja már bemagyarázni senkinek se, hogy nem azért tette meg napi gazdának Atit, hogy ne őt vigye ki párbajozni. kis naiva.
igen, tegnap bekattant rendesen, nem tudom mi ütött belé, de én így is bírom:)
kicsit a jóslásnál meg is sajnáltam, mert én is apukámra gondoltam, gondolok a mai napig is, hogy talán ő az én őrangyalom, el is sírtam magam:(
Attilát démon szállta meg:D
Attila nem normális,bekattant.
a Gergő miatti utálata miatt fogja kivinni Brigit, és jobb is lenne, ha egy ilyen bugyuta, pirosfejű, vinnyogó nőt nem kéne tovább néznem.
További ajánlott fórumok: