Ezoterikus főiskola, ezoterikus szakmák - Ki végzett már ilyet? (beszélgetés)
Köszi az infót, de maradnék az ezoterikus vonalon.
Az a baj, hogy akik ténylegesen ezzel foglalkoznak vagy elvégeztek tarot, asztrológus stb. tanfolyamot, azok nem akarnak nyilatkozni, pedig kíváncsi lennék a véleményükre! Nem olcsó képzésekről van szó és ezért nem mind1, hogy hova és mibe invesztálna bele az ember - ha lenne rá lehetősége. Egyelőre csak érdeklődés szintjén kérdezősködöm. A sulikat mégsem hívhatom fel, hiszen ők tuti csupa szépet és jót mondanának, engem meg az igazság érdekel. :)
Igen, szerintem is kell egy alap amire utána tudsz építeni.
A Dévát és az Édent nem ismerem.
Régebben a Szintézis Szabadegyetemen voltam többször nyílt napon, az iskola tetszett volna, az ára már nem annyira.
A természetgyógyászaton belül egyébként van életmód tanácsadó szak, mondjuk elég nehéz komplex képzés, de szerintem elismert végzettséget ad.
Szia!
Na igen, a gyakorlat, de azért egy jó iskola lenne az alap szerintem.
Dévát, Édent ismered, oda is jártál vagy hová?
Az ETI-ről nem hallottam, de mondjuk engem nem a természetgyógyászat érdekel elsősorban hanem a jövendőmondás, tanácsadás! :)
Sziasztok!
Sok tanfolyamot elvégeztem különböző helyeken, sok helyen ígértek különböző végzettségeket és okleveleket, igazából nem sokra mentem velük. Szerintem ebben a „szakmában” abszolút nem számít a papír, az a fontos, amit ténylegesen tud az ember és a gyakorlatban eredményesen tudja alkalmazni.
Úgy érzem legtöbbet az ETI-nél elvégzett természetgyógyász tanfolyamok adtak, de sok mindent könyvekből autodidakta módon tanultam.
Szia!:)
Milyen volt a Mantrán?
Mennyibe került, milyen időbeosztással voltak a konzultációk, miket tanultatok és az mennyiben volt gyakorlat centrikus? Miféle diplomát adott (megnevezése) ? A diplomához kellett-e nyelvvizsga?
Előképzettség kellett valamilyen hozzá,mármint érettségin kívül...?
Szia!
Én a Mantrán végeztem.
Megérte-e? Igen!:-)
Sziasztok!
Pl. Deva ezoterikus főiskolát vagy Éden-ben ezoterikus szakmát tanult/tanuló személyek véleményére lennék kíváncsi! Megérte elvégezni? Milyen volt?
Várom az élménybeszámolókat, tanácsokat!
De bárki hozzászólhat, akit érdekel ez a téma! :)
További ajánlott fórumok:
- Kiábrándultam a vallásokból, ezoterikus tanokból. Eztán...
- 6éves lányom, ha izgul, új helyzetben, a köldökénél piszkálja a hasát. Tudom:napfonatcsakra, berögzült, hozott dolgok. Ezoterikus magyaráza?
- Hol találok Budapesten ezoterikus boltot?
- Tudományosan mennyire megalapozottak ezek, vagy inkább csak ezoterikus "találmány"?
- Hogyan szokjak le az ezoterikus gondolkodásról?
- Kirko Ezoterikus Szabadegyetem