Ez lenne az új módi? Én vagyok maradi, vagy nem velem van a baj? (beszélgetés)
Most jön az,hogy valami mást kell tudnunk mutatni,hogy érdekesek legyünk.
Neked már a neved is jó erre:D
Akit meg lehet vinni puncisfotóval(vagyis akin látszik,hogy örül neki,meg gyűjti...) azt vigyék minél előbb.
Azt hiszem,azért a rafinálttal még lehet figyelmet felkelteni,pl. több 30 körüli srác mondta,hogy nekik tetszenek az oylan hatvanasáévek stílusú pörgős szoknyák,a harisnya,meg a szines,libegős kendők fejen,nyakban,na és az ápolt,természetesen szép kezek-lábak:) szóval vannak,akik még tudnak,és akarnak máshova is nézni.
Régen elég volt egy bokavillanás most már nem reagálnak a rafinált vagy közönséges kirakatra se :D
Akit egy ilyen képpel el tudnak vinni az menjen is !
A hülyeség nem is mer határokat...
Tőlem is kértek már be képet...Na ne...:DDD
Nanananaaaa!!
Gyönyörű Rám-szakadékunkat nem ér teleszennyezni genetikai hulladékokkal! ;)
jha, itt az egyik esetben pont ez is van.
Én nem azt mondom, h az exekkel minden esetben maximálisan meg kell szakítani a kapcsolatot, de azért határok legyenek már.....
Ezek az esetek is csak azt bizonyítják, h sokszor tényleg jobb a te erre, én arra, és még véletlenül se kereszteződjenek útjaink a jövőben hozzáállás szakítás után.....
így van, nem lenne az, ha kiszállna az álltala elhagyott ember életéből.
Az az igazság, h engem is irritálna, ha nem maradna meg a "szia, hogy vagy, mizu veled" szinten, hanem ilyeneket csinálna.... Én tutira helyre igazítanám a gyrus-okat az agyában, mert a jelek szerint alaposan összegabalyodtak....
boooldoog vagy vele ,mi?
jó kis illúzió,mintha mindet megkaptad volna......
Látnád csak az én telóm mik vannak benne...Pedig már nem vagyok mai fiatal:-) Amiket kaptam 18-tól fölfele.
Eleinte irultpirult a szende képem. Dehát haladni kell a korral :-) :-)
Ha ő kapja az miért állna az én képembe?
Azzal egyetértek, hogy kéretlenül nem illik ilyet küldeni.
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Ha 179 cm magas vagyok, hány kilónak kellene lennem?
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?