Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném eladni Mennyasszonyi ruhámat kifogástalan állapotban van,2008/2009-es modell.Hófehér,pánt nélküli hátul füzős.Kiegészítőkkel:Fátyol,Stola,kesztyű,Szütyő,alsó szoknyák.
Áron alul adnám.Plusz gyűrű párna ajándék.
Valamint van 2db koszorúslányruha eladó/bordó-fehér színben/.Érdeklődni lehet: 0630/6477336 telefonszámon
akkor hajrá !:)
mi a pontos dátum egyébként? Szeptember hanyadika?
Mindig is ilyen meghívóra vágytam, de ez elég drága. Ami még tetszen a hagyományos fajtából az olyan 250-300 ft körül van + nyomtatási költség 150 ft körül. Tehát 400 körül jönne ki egy meghívó.
Majd utánanézek a pausznak, a szalagot beszerzési áron megkapom a virágboltban, a nyomdával pedig majd egyeztetek hogy mennyiért csinálnák meg. Persze kiszámolom mielőtt belevágnék, én nagyon szívesen foglalkozok ilyesmivel:-)
ez nagyon jó ötlet, főleg, ha van hozzá kreativitásod és kézügyességed. :)
Nekem egyik sem volt, ezért rendeltük meg készen a meghívókat.
Amúgy az lenne a legjobb, ha végeznél egy kis költségvetés meghívó ügyben, tehát számold össze az alapanyag, a nyomtatási és a díszítési költségeket + a ráfordított időt, és úgy döntsd el, hogy megéri-e neked sk. meghívókat csinálni.
Ha jóval olcsóbb így, és kedved is van hozzá, akkor hajrá.
Ha viszont nem, akkor nem éri meg időt pazarolni rá. Így is rengeteg elintéznivalód lesz még. :)
De persze belőlem csak a lustaság szól, irigylem a saját készítésű, egyedi meghívókat, csak én a könnyebb utat választottam. :)
Most éppen azon agyalok hogy vennék szép színes pausz papírt, a nyomdával rányomtatnám a szöveget és szép szalaggal átkötném, esetleg pici pillangót csíptetnék rá. Vagy kis gyöngyöt valamilyen formában. Szerintetek?
Halványlila-halványrózsaszín párosításban.
Szió! Jól vagyunk, köszönjük, mindent sikerült megszervezni. Kicsit 33 nap múlva férjhez megyek. :) Nem számolom görcsösen a napokat, csak az a fura, hogy nemrég még fél év volt hátra, most meg már csak egy hónap.
Az utolsó hét lesz érdekes. :) Ugyanis csak egy napot veszek ki szabinak, amikor megyek ruhát próbálni.A többi napon dolgozok, esetleg délutánonként egy-két órával hamarabb elkéredzkedek.
Az utolsó héten lesz befestve a hajam + pici vágás a végéből. A körmös is csütörtök vagy péntekre lesz időzítve. Az a jó a szolgáltatókkal, hogy munka után is mehetek hozzájuk. :)
Nem sok szabim van egy évre, és a nászút miatt is két hétig nem leszek, így inkább bejövök dolgozni minden nap az esküvő előtt is. Szerencsére a főnök rugalmas, és megérti, ha picit előbb hazakéredzkedek.
Na és felétek mi a helyzet? Milyen az édes házasélet? :)
Akkor úgy néz ki Te leszel az első a sorban?
Ki lesz a következő?
Hát ez aztán a szupergyors megszervezés... Ügyesek vagytok!
Remélem nekünk is minden ilyen gyorsan összejön, eddig jól alakulnak a dolgok, sikerült a kedvenc zenészünket lefoglalni:-)
:-)
Mindig kíváncsian olvastam a naplódat amikor az esküvő részleteiről írtál, akkor még nem is gondoltam hogy én is írhatok ezekről:-)))
Tényleg ügyesek vagytok Ani!
Talán nekünk is júl. 4.-én kellett volna, a párom születésnapja:) De máshogy volt megírva:))
Regina, mi újság felétek? Többiek? Reni, Eni??
Sziasztok!
Mi 4 hete döntöttük el hogy júl. 4 -én összeházasodunk! :-)
Már minden megvan Hál'Istennek! Bár a videós most szólt, hogy nem ér rá, de gyorsan tudtunk szerezni másikat! Még nem izgulok pedig 3 hét... Nagyon várom már!
Szia!Ha tudunk segítünk.Jó szervezkedést:)
Egyébként tényleg ki a következő?
Sziasztok!
Mától csatlakoznék én is hozzátok, a hétvégén döntöttük el hogy szeptemberben összeházasodunk. Elvileg csak jövőre lett volna, de addig osztottunk-szoroztunk hogy mégis megtartjuk az idén:-)
Ti már mindent megszerveztetek? Mert én még nagyon az elején vagyok, egyelőre csak a zenekar van lefoglalva. Úgyhogy sok lesz a tennivaló az elkövetkezendő hetekben, ha kérdésem lesz ugye fordulhatok Hozzátok?
Előre is köszönöm!
Ja és ki fog férjhez menni leghamarabb?
Szia megnéztem a képet,szép a ruha,bár szerintem sok az a bugyos rész de amúgy szép:)
Hát mi most nem szervezünk mert igazából kész vagyunk,már csak számoljuk a napokat még azthiszem 60 nap van vissza.
Szisztok!
Hát nem ír senki?
Igaz velem sem történt sok minden.
A tesóm pánikol a ruhája miatt így csütörtökön megyünk vissza a szalonba ahol lefoglalt egyet, hogy körülnézzünk még hátha van másik.
Felrekom az elsőszámú választást a képekhet.
Légyszi írjatok véleményt!
Ő lesz a tanum.
A koszorúslányaim tábora kibővükt.Így már tizen vannak.5nagy,4kicsi,és 1közepes.
Nekem még egy koszorúslányruhát megy kell varnom és én is kész leszek.
Renibaba látom lázasan készülődsz.
Ha jók az előrejelzések szép időtök lesz.
Sok sikert!
a barátnőm lesz a tanúm, és még ő sem vette meg a ruhát, szóval nyugi. :)
Amúgy ő olyan elegáns rucit akar, ami térdig érő, és jár hozzá egy pici boleró is.
Nem tudom, neked mik az elképzeléseid, miben éreznéd jól magad.
Szia!Hát én nem hallotam olyat hogy meg lenne szabva milyen ruhába legyen a tanú.
Szerintem mindegy milyen ruhát veszel,ami neked tetszik.
De komolyan valahol meg szabják hogy milyen ruhát vegyen a tanú??
Sziasztok!
dyra nővére vagyok és én leszek a tanuja. SEGÍTSÉG! Könyörgöm mondja már meg valaki, hogy hosszú vagy rövid ruhában illik lenni. Teljesen összezavarodtam, mert mindenki mást mond. Azt hittem ez egyszerübb lesz. Hugicám sokkal gyorsabban választotta ki a ruháját, én pedig már mindjárt kifutok az időből. Már nincs csak három hét az esküvőig. Pánikolok.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Szia Eni!
Nekem is a nővérem a tanum és neki csuklódísze lesz.
Sziasztok!
Tavalyi esküvőmről megmaradtak gyönyörű fejdíszek (polgári, templomiról) Bódi fejdísz 2 db amit szívesen eladnék. Bolti ár 7500/db, 3000Ft -ért
Eladó még a míderem 1x volt rajtam olasz hófehér 75B méretű, valamint köves hajtűk (piros, fehér)
Érdeklődni mailben tudtok a orsoborsoo@freemail.hu-n, kérésre képet küldök.
még szerencse :)
Amúgy szép tud lenni a templomi esküvő, gyönyörűen fel van díszítve a templom, mindenki szép ruhában virít, (a pap is :P ), szól az orgona, szóval megható.
Én sem vagyok vallásos, de azt a harmonikus kapcsolatot, amit eddig kialakítottam anyóssal és apóssal, nem akartam felrúgni a templomi szertartás miatt. :))) Túlestem rajta, legalább tanultam egy kis bibliatörténetet, általános műveltéshez sem árt. :)
De engem a tisztelendő atya jó pár évig az esküvő után nem fog látni, az fix. :D
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?