Érettségi 2009 (beszélgetés)
Na, hogy ment a töri? Azt hallottam sokaktól, hogy elég nehéz volt a közép. Milyen esszéket írtál?
Az emelt igazából nem volt vészes, 1-2 kérdéstől eltekintve, csak csomó alap dolgot elrontottam, amit pedig tudnom kellett volna, és ez most eléggé idegesít. Az esszék viszont úgy érzem jól sikerültek, csak hát, eléggé függ a pontozás a javítótanártól. Remélem nem pontozzák le. Holnap a javítókulcs felkerülése után még sok minden kiderül, de összeségében talán nem lett rossz, de jobb is lehetett volna. Ilyenkor valahogy nem szeretem a maximalizmusomat.).
Köszi, szükségem lesz rá:).
Ez a matek mindenkinek nehezebben ment - legalábbis eddig bárkivel beszéltem, mindenki szidta a 2. részt.
Szia! Hát ez a matek nagyon rossz lett:(. Az első rész nagyon jól sikerült, ott, ha minden igaz, egyedül a gépes feladatot rontottam el, de a második rész iszonyat rossz lett. Meg nem bukok, sőt még a 3-as is meg lesz, de jobb biztos nem. :S Pedig végig 4-es 5-ös voltam matekból. No mindegy, igazából nem olyan fontos, csak akkor is:)). Neked hogy ment?
Holnap töri, háát... remélem menni fog. Sok sikert neked is!:)
Szia!:) Hát a hétvégén készülgettem még, valamennyit, de azért tegnap délután már pihentem:).
Hogy sikerült a magyar? Mit írtál?
Én érveltem, hát írtam mindenfélét:)). Összeségében talán nem lett olyan rossz:).
sziasztok! én tavaly érettségiztem, hát magyarból eléggé... hogyismondjam... kicsesztek velünk, amire számítottunk, nem volt benne, a többihez pedig a tanárunk sem tudott volna mit írni:S De valahogy csak megbuherálták a javítókulcsot hogy jó legyen:)
Matekban pedig már a kérdésben is benne van a válasz, logika az egész.
Idegen nyelv pedig nem vészes.
Üdv: egy germanisztikás
Köszi a biztatást, és itt leszek, nem tűnök el:).
Matekból én most 3-mas lettem, ami mondjuk nem teljesen tükrözi a tudásom, mert az elmúlt években mindig négyes-ötös voltam, csak idén kicsit kemény tanárunk volt meg elég érdekesen is osztályzott.
Neked is jó készülgetést:).
Tényleg fura, hogy csak ketten vagyunk, lehet, hogy nem találtak ide:).
Hát én törit tanulok elég intenzíven már jó ideje, de hát emeltre muszáj. A többit én is csak átnézegetem amit nem tudok, meg angolból (az a nyelv:), meg matekból nem is nagyon tudnék tanulni, az végülis csak érteni kell, amit eddig nem sikerült fölfognom, most se nagyon fogom.
Szeretnék tovább tanulni, ELTE-re szeretnék bejutni elsősorban.
Te hogy haladsz a készüléssel?
Neked is jó hétvégét!:) Megyek is tovább törizni:).
Ja értem. Hát szívem szerint én is kihagynám a nyelvet, de hát sajnos kötelező. Nem is szeretem, meg igazából tök hülye vagyok hozzá, meg normális tanárom se nagyon volt, de azért valamit csak sikerül alkotnom:). Megbukni nem fogok, az biztos.
Azért a föci meg a biosz se lehet semmi..azokat se kedveltem soha:).
Média érettségit pár évvel ezelőtt vezették be (ha jól tudom együtt a kétszinű rendszerrel).
Már csak 9 nap:).
A választottat már tavaly megcsináltam, média volt, egész jók sikerült 87%-os lett.
Hogyhogy két választottad van?
Nekem igazából a magyar, meg a töri fontos (töriből emeltezek is), az angolnál meg a mateknál meg majd valami lesz:).
Én is!
Estin fogok érettségizni most,szerencsére még nem izgulok!
Ti?Már csak 13 nap!
Én..
És már kevesebb, mint 2 hét:(
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Mi a véleményed arról ha egy érettségi után álló diák szakmára megy tovább?
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- 2009 érettségi
- Hol lehet jelentkezni a 2009-es érettségire?