Ennyi volt? :( (beszélgetés)
Hát nagyon sajnálom, ami veled történt. Én azt hiszem, sose tudnék megbocsájtani ilyesmit, de az tuti, hogy összeszedném a gondolataimat és leírnám egy emailbe szépen, hogy most hogy tönkretette az egészet, és mégis hogy gondolta, hogy az anyjától kell megtudjak ilyen dolgokat? Szerinte ez normális dolog? Szóval én nem kímélném, de én ilyen fúria típus vagyok, ha kieresztettem a gőzt, akkor utána jöhet a csokor rózsa meg a bocsánatkérés (már ha megpróbálja), utána vizsla szemmel ellenőrzés, hazudik-e, csúsztat-e -nem is tudom, mennyi idő, amíg lehiggad az ember-, és akkor hátha még az ingoványos alapokra lehet építeni valamit, bár az a tapasztalatom, hogy az ilyen kapcsolatok tönkremennek előbb-utóbb.
de habitus kérdése, nem nagyon derült ki, hogy TE mit csinálnál a legszívesebben.. én speciel tuti a kínai vázát akarnám összetörni a fején, dehát én ilyen indulatos fajta vagyok
gondolom akkor hazamehetsz hozzájuk
...és biztos az információd a 3. gyerekről?
Anyukámnak sem , de legfőkébb a barátjának nem tetszett a dolog... És ez volt, amit nagyon utáltam, hogy Ő akarja megszabni, hogy kivel lehetek, meg kivel nem... holott alig néhány éve vannak csak együtt...
De azóta rendben vannak a dolgok velük
De gondolom az elmúlt 10 évben soha nem titkoltad el!?
Válni is rossz,én ugyan,csak az öcsémet nem láttam már vagy 16 éve:(
(ezt a szüleimnek köszönhetem)
nem, akkor semmi értelme!!
..és nem csak nem tudsz, de mi az, amiben még a szemedbe hazudott?
Kedves Cloe!
az én lányom is 21 éves. Én eleve igen nagynak tartom a körkülönbséget, de ez részletkérdés.
Hogy valaki ilyen - igencsak fontos dologban hazudik - arra semmi mentség! Főleg, hogy "nemcsak " elhallgatta, hanem bele a szemedbe is!!!
ugyanakkor milyen ember lehet az, akinek van 3 nőtől 3 gyereke ( ami még nem baj ), de egyiket sem látogathatja??? valószínűleg hazug, rongy ember.
Nagyon fiatal vagy még, keress a saját korosztályodban valakit, ne horgonyozz le egy ennyire problematikus valaki mellett
Nem tudom, mit tegyek. Szeretem, de ha egyáltalán nem tudok már megbízni benne, akkor nem tudom, hogy lenne-e értelme....
És igen, folyamatosan azon rágódok, vajon még mi az, amiket nem tudok... és kva szar...:( (bocsi)
Szia!
Fiatal vagy még,hogy ilyen kapcsolatban élj,ráadásul mindent mástól kell megtudnod,mert a férfi akit szeretsz nem őszinte veled,sajnálom...Én nem tudnék ezek után bizni,mert ez már nem az első volt...
Mikor kiderült a két házasság, akkor kellett vna odaállni, hogy nem kettő, hanem három, és nem két gyerek, hanem három. És ha lett vna benne gerinc, akkor ha fél, ha nem, odaáll elém, és vállalja.
Amennyire szerettem, akkor is azt mondtam vna, hogy rendben. Ami volt elmúlt, velem építi a jövőjét. De ezek után???:((
És nem ez volt az egyetlen, amit nem mondott el... nagyon sok mindent utólag tudtam meg... és persze nem egyenesen tőle...
HAZUDOTT. Rákérdeztem, hogy biztos, hogy nincs még egy gyerek esetleg valahol?! Nem a szemembe mondta a választ... Kétszer kérdeztem rá... Egymás után, hogy biztos, hogy igazat mond?!
...
További ajánlott fórumok:
- Mikor elkezdtetek futni járni, mennyi idő volt az, amíg hozzászoktatok? :)
- Mennyi idő után kérte meg a párod a kezed? Hány éves voltál?
- Szerintetek tényleg ennyire nem volt igazam?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyi volt a babád apgar értéke?
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?