Éndzsy (beszélgetés)
Köszönöm Oliva.de még mindíg nem érted!!!!:))
Ő..egy angyal!!!nem érzitek????
Endzsy!
Most így már mindent értek!Amit tegnap nem.
Legyetek boldogok!!!!!
Felnőtt ember és tud. Parancsoj Whit
A baj csak az,hogy hol neki írtok, hol nekem egy levélben. Igy ami rólam szól, márpedig az igen tetemes arra szeretek én válaszolni.
Nos ha visszaolvasol, akkor még valamit látni fogsz, hogy érkezésem után szinte mindenki tüntetőleg elköszönt. Ez udvarias dolog szerinted?
pedig ez is feltünő és Whin. nem tette szóvá pedig biztos nem esett jól neki. Mert először ékezik hozzá valakik akit behívott hozzátok és közétek is.
Vagy rosszul tudom?
lehet hogy félre ismertem de azt látom hogy te nagyban befolyásolod.........
azóta ilyen...
nem tud egyenesen válaszolni mindég megvárja mit reagálsz....elmentem aludni jó éjt...
Mi bánt Téged valójában?
Miért nem kérdezel bármit, akkor vagy Ő vagy én szívesen válaszolunk. Mi tudjuk azt, hogy társaságban és pontosan tudjuk,hogy szeretjük egymást de mindketten a vendégekkel törődünk. Néha azonban egymással is éreztetjük hogy fontos nekünk. Ez a barátotoknak is kell és nekem is jól esik.
Ez annyit jelent lefordítva, hogy most ugyan nem érek rá, de szeretlek és gondolok rád.
Ez egy egy szó és egy egy dal.
De a dalokat élvezhetitek ti is.
Ja de ti hogyan viselkedtetek a szerelem elején?
na meséljetek? Hogy most ennyire elítélitek Őt.
Ez a színtiszta igazság, de nagyon is arra!!
Ezt tanusíthatom tiszta szívvel. Ki ha Te nem? Akinek a szíve zenél ha szeret és a szavai simogatnak, mint a májusi napsütés a hideg reggelen.
igen csak én vagyok ilyen hülye kitartó..
itt hagytak ne csodálkoz egymással foglalkozto csak néha ideböktök egy választ nekünk........mondtam olvas néz vissza...
Már megbocsáss az egyetlen kivetnivaló a becézés lehetett semmi más.
Többet a barátotok sem adna ki magából előttetek, annál sokkal inteligensebb.
Amit tett azt mindenki mindenhol teszi,csak ma nem divat egymást szavakkal kényeztetni, simogatni. Ő viszont tényleg ilyen. Lehet,hogy nem volt de lett. Vagy csak itt nem volt ilyen. A civilben igen.
Azt meg Te honnan is tudhatnád igaz?
Akkor te kit ismersz egyáltalán? Mivel nekem szóltál, válaszolok.
Hogy ismerheted jól innen a gépről? Hogy ennyire biztos vagy benne!
szellő..én nem lehetek szerelmes????
Idejött hozzánk,hozzátok a barátaimhoz..és mindenki itt hagyott bennünket...
ha az életben vagyunk..nem csókolhatom..és nem ölelhetem meg..nem mondhatom azt neki..amit kettesben.hogy édesem????ezt tényleg így látod????
Figyeljetek ide egy kicsit mindannyian.
Kialakítotok egy baráti kőrt, de ha valakinek változik az élethelyzete, esetleg párkapcsolatot alakít ki az már zavar benneteket.
Ez elég önző dolog, és nem vall őszinte barátságra. Főleg nem úgy, hogy a barátotok párja ellőtt romboltok. Gondoljatok arra, hogy hogyan esik ez az újnak aki igyekszik alkalmazkodni. Whit. kitűnően viselkedett, mert felvállalta azt akit szeret.
Ti meg bántjátok ezért. Ahelyett,hogy örülnétek nekik hogy megtalálta a boldogságot és örül és szebbnek látja az életet.
Ha itt ilyen önző módon viselkedtek akkor kint az életben milyenek vagytok.
Egy egy ilyen beszólással tönkretehettek jól működő kapcsolatokat.
Kerek perec közlitek,hogy ti jól megvagytok együtt más szükségtelen és nem odavaló.
Tudjátok mit csináltatok - igazából választás elé állították a barátotokat, vagy Titeket választ vagy küldje el azt akit szeret.
Egy picit sem igyekeztetek segíteni Neki abban, hogy azt amit életében először nagyon félve de azért derekasan felvállalt végig tudja csinálni úgy hogy éjszaka ne azon agyaljon, hogy helyesen cselekedett e.
Szégyeljétek Magatokat. Ez nem barátság. Ez önzés. nem bírjátok elviselni, hogy van valaki köztetek aki szeret és szeretik.
Tanulságos este volt a barátságról és az önzetlenségről. Én már ismerem az embereket és az önzésüket. De Ő tiszta és naív. ilyen embereket könnyű elbizonytalanítani a döntését illetően. Már értem, hogy miért hezitált sokáig, mert sokfelé huzzák, és azt aki fél könnyű elbizonytalanítani.
Nekem szerencsém van, mert a barátaim nem ilyenek.
Kérek Drága ne haragudj, hogy elmondtam, de el kellett mondanom, mert rólam szólt és ellenem irányult. Észrevettem mindegyiket, a provokációt is, de eddig nem szóltam.
Tudd,hogy jól éreztem Magam Nálad és mindent megtettél mint mindíg hogy jó érezzem Magam Veled és így is lett. A többiért nem Te vagy felelős.
ez nem nyálas Szellő...a szerelem nem nyálas dolog...
de ez Én vagyok Szellő...most megismerheted ezt az oldalamat is....
romantikázni,becézgetni négy szem közt szoktam nem nyolc szemközt...
ez nyálalás....
és annyira ismerem (remélem)hogy ez nem endzsi ez te vagy lu....isten veletek...
kICSIM!
Megkérdezhetem,hogy régen hogyan beszélgettetek?
Ne sértődj meg légyszíves! Főleg ne Rá. Látod annyira nem ismeritek egymást,hogy még azt sem tudod Róla,hogy ő mindíg így becézget. És most még visszafogott. Én imádom ha így becézget. Ez nálunk természetes. Olyan mint egy simogatás csak szóval.
Otthon is a családomban becézések vannak simán.
ETTŐL MÉG NEM NEGÉDES A DOLOG! NEKED MIÉRT AZ VAJON?
TE NEM BECÉZED AZT AKIT SZERETSZ?
Miért te hogyan szólítod meg a párodat?