Éndzsy (beszélgetés)
kis ügyes vagy...)))))
még egyszer gratulálok..örülök neki,hogy jól mennek a dolgaid...)
jóéjt Edi..)
Köszi,jól sikerült...mákom volt,kihúztam azokat a tételeket szóbelin amiket akartam...ez 1 es tételt akartam kihúzni a tantárgyakból...és mivel keverve volt,kicsi volt az esély,de kettőnél pont sikerült...varázs kezem volt....a harmadiknál is szerencsére olyat fogtam meg amit tudtam....
Hát,igen..látom hogy alig vagy...
hogyan sikerült a vizsga???
gratulálok..O)))
én megvagyok...semmi különös nem történik...dolgozom és talán kicsit zárkózottabb lettem..
Igen és akkor még vártunk hámusz után...már sokszor tök álmos voltam...de meg kellett várni míg vissza jött....ki nem hagytam volna!:O)))
Köszi jól...pihiztem ma,mert tegnap buliztunk...ilyen retró party szerűség volt...régi zenékkel...de nagyon jól éreztük magunkat!
Így ma csak elvoltam...semmi különösebb dolgot nem csináltam...
Sulival már végeztem,múlthét csütörtökön volt az utolsó vizsgám...
És veled mi a helyzet?
komolyan...mit meg nem éltünk...))))))))))))))))mi nagy veteránok...o))))))))))))))))))
elég volt kivárni ,míg vissza jött...D
hogy telt a napod???suli???
Igen-igen!!!
Emlékszem...milyen jó volt!!
Akkor volt ám itt élet,így a hámusz varázsa is megvolt!:O)))
Gyorsan gyorsan még egy privi,még egy privi...gyorsan hsz,ide -oda...és már nem küldííííí....áááááá
Nagyon jó volt!:O)
igen..nincs hámusz már nagyon régen..:((
régi szép idők..))))))))))))))))bezzeg a mi időnkben..)a hámusz volt az igazi.....))))))))))))))))
Ja tényleg!:O)))
De már nincs hámusz,nem?Mármint már nem fagy a hoxa,ugye?
Szia Edi..))
elvagyok a sorja közt..)
majdnem hámuszkor írtál..)))
Jól vagyok köszike!:O)
Remélem te is!:O))
szia..))szeretem mikor angie-nek szólítasz..zizzi szokott így..)))
remélem jól vagy....álmodj Edi nagyon szépeket..)))
jóéjt...)!!!
Szia Angie!:O)
Jó éjt neked!:O)
Jóéjt!
:O)
Jó éjt Csabám....)))
Köszönöm...D
Köszi, azt hiszem, hogy sok minden érthető.
Megoldod. Mint mindig. :O))
Van egy olyan érzésem, mintha az adhatna megoldást neked, ha nagyon eltávolodnál a családodtól, mert erős emberek és nagy hatással vannak rád és nem tudsz szabad lenni.
Ezt érzem.
Mert nem aktivizáljátok a fórumot és olyan, mintha nem lennél itt. Nem mutatja a bejelölt fórumjaim között. Mintha csend lenne itt.
:O))
Istenem...százezer éve ,hogy nem voltál erre...
Szevasz Csabucikám...)
Szia Endzsy :O)))
(és a többiek)
Sziasztok..csak ,hogy ki ne maradjak a beköszönős fórumunkból..))))))))))))))))))))))))))))))))))
vagyis ..akarom mondani..hmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Boldogságosságosat!!...)))))))))))))))))))))))))
Szia....)
Neked is legyen gyönyörűséges...)