Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Tudom hol van elhelyezve.Nem erre gondoltam: erdesz lakon belul van elhelyezve.
Kicsit bellenezttem a sugoba es ahogy lattom ugy tudom elkpzelni mint a tanyan : elso tanya masodik tanya, feladatok uttan megkapni bizonyos teruleteket-furesz -faiskola-asztalos muhely
Sziasztok!
Én is játszok az Én kicsi tanyám-on.
Igaz, még kezdő vagyok benne.
Nekem nagyon tetszik.
Tono-tono, foldet nem fejlesztek , mert nem talalom ertelemet ontozni. Az ol azert van fejlesztve , mert tobb alat-tobb termek.
Majd kuldok neked az osszes motyot nem , mert kel a vetomag.DD
kezdet nézem a tanyádat 3 földedet fejleszd fel 2-3 * os ra hogy haladjon az is 3-5 hetég tuti álnod kell a 22 feladatid:(((..... ami van cuccod küld el -10% ért átveszemem az összes motyodat ...
aztán ugy is le kell álni a 22 után ... gyurni kell a 2 dik földre de oda 1 darab szántot se ültess csak valami olat hogy haladjá pontban .... de ha nem veszel érmét ft ért akkor csak földet mert az hoz egy kis pénzt ..... de ha a most ani piacot nézük jobban jársz lehet a tehén tejjel az legalább nem kell ott ülni meg aránylag jo is adja lemenni az ára nem fog egyhamar ....
Akkor csak hajrá. Majd csak a 22. szinten lesz spárgád.
Melyik szerveren vagy?
Nem ez az utolsó hosszú várakozás. Majd amikor bon-bonra készülsz... :)
Hányas szinten vagy?
Van azért előnye is ennek, hogy nem tudsz spárgát venni, tuszd gyűjtögetni a második tanyára.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?