Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy egyik szerverről a másikra nem lehet-e áttolni terményeket, vagy legalább érmét?
A kollégám meg akarja szüntetni a tanyáját a kettes szerveren és van egy csomó érméje, én meg az egyes szerveren játszom.
a csacsi ma 1302 pontot és egy db.epret adott, (a poninál egy 8 órás kör amit 4-re letudok felezni,21.000 pont kb.és lét lóval nyomom..)és nem került a póniudvar 80 érmébe, ugyhogy tartom magam hogy a csacsi nem érte meg nekem...
Nem tudom hogy gondolták.
De ha itt írunk róla, páran meggondolják, megveszik, és csinálják e.
Férjem is beleugrott, de abba is hagyta azt hiszem..
Én nem csinálom. Faiskola se működik.
Elég a sima tanya.
Más téma
4 es tanya működik minden pedig jelenleg nincs prémcsije...
Lejjebb írtam hogy az... Akkor se értem a vásárlásnál a prémiumos telkekre írt szöveg miért jelent meg..
Gratulálok, a legügyibb vagy!
Én még mindig nem kezdtem el.
Megkaptam a második virágvevőmet is a vitrinbe és megjegyzem, hogy ma megint érmét adott a csacsim.
íHát én ezen a virágos carságon teljesen ki vagyok bukva!Nem is csinálom egyáltalán úgy ráfizetés ahogy van!Ekkora lehúzást még nem láttam ebben a játékban!A csokrokon bukta van vagy el sem tudod adni a vevőkről meg nem is beszélek...mire összejön a 10.000 pont addig egy rakás pénz benne van aztán jön valami idióta ajánlattal még multkoriban kiszámoltam és sokkot kaptam!Ezt komolyan gondolták amúgy???...
Igen. fel is cserélték, ki lellene javítani...
Farmpédia azt írja : Zokni 24:00:00 óra 12 Hozam 8.250 / pont 5 angóra gyapjú
6 gyapjú kell hozzá.
Megvan a kötöde és a zokni készítésénél ezt írja : Gyapjúzokni
24:00:00 h
Hozam: 12
Szükséges:
5x Angóra gombolyag
6x Gombolyag
Hogy is van ez? Nem azt kér, amit írt a farmpédián...
Minél többet fejlesztenek, annál inkább több a furcsa dolog..
Szia! Biztosan az a kedvence,más jelentősége nincs.Van, aki kiírja, hogy mit szeretne.
Nem a tanyához kapcsolódik, de megkérdezem, hogy mi a jelentősége annak, hogy itt valaki egy féle jelet gyűjt? Több törzspontot kap érte a jelgyűjtő?
nekem max ezer pontot ad naponta és sürün van hogy semmi mást,bár a legelején egyszer énis kaptam egy érmét. szerintem nekem azért oszt akkor gyengén mert alacsonyabb szinten állok jóval mint te pony. még nincsen se olajom,se kötött cuccaim :-)
Jutányos áron eladó tanya a 2. szerveren a 40. szinten. Érdeklődni csak privátban.
Más a véleményem a csacsiról, én már sokszor kaptam érmét is tőle és rengeteg olajat vagy kötött terméket. Naponta ad 2-3000 pontot is, hosszú távon nem kevés. Volt olyan is, amikor csak pontot adott és semmi terméket. Ez ritkán van.
hali csak jelzem szerintem a csacsi kész ráfizetés ! csőd! napi 1000 pontot ad maximum meg 1-2 db növényt,vagy aztsem ! én bánom hogy megvettem egy éve,röhejes, a 85 érme többet érsz két havi prémcsivel helyette !de végül is játék ,és mindent kikell próbálni !! :-)
Most a csacsira gyúrok.Abból nem lehet baj.
Pedig az. Mikor meg lett véve a szokásos szöveget írta, mint a prémcsis telkeknél.
Koszonom, messze vagyok en meg attol, csaak biztos akartam leni, hogy jol ertelmeztem a dollgokat.
Igen, megveheted ha a feladatokat megcsinálod. Feladatok teljesítésével érhetőek el a területek és kt-t is kell fizetni értük. Nem olyan drágák, mint a 3. tanya területei, leszámítva hogy sok termény kell a feladatokba
Erttem.Tehat nekem megvan a harmadik tanyam, csak premiumom nincs, tegyuk fel megvan a szintem-feladatom akor megvehetem igy is a negyedik tanyat teruleteivel egybe.
Sajnos nem, mert ha nincs prémium, csak a 3. tanyán lehet keresztülmenni a 4.-re.
Es elerheto 3dik tanya nelkul is?
Biztos hogy nem prémiumos, nézd meg a 4. tanyán a területek fölső jobb sarkában a prémium jelét.
Pedig prémcsis. Mikor megvette a férjem, az írta : Prémiumos, csak akkor vedd meg... a szokásos szöveg.
De ha lejár a prémcsi kiderül... Mert ha működik utána is, akkor átvert a játék...
Pontosítok: akkor is elhervadnak, ha öntözöd őket.
A 4. tanyán egyik terület sem prémiumos.
A csokrok akkor is elhervadnak, ha nem öntözöd őket.
Farmpédián írják azt : 4 tanya 4 telke prémiumos????
Nem találtam erre információt.
Virágoskertet a férjem elkezdte. De állandóan locsolni kell, mert elhervad.
Ha csak meg nem szüntetem, 4 éve lesz hogy csinálom. De ez kezd már nem játék lenni, köteles feladat.
Ráadásul ahol most vagyok, azon a szinten állandóan kellen az érme. 35 szint. Mert hát van pár dolog a 3 polcon, és azt csak akkor látojuk....
De ilyen árakat ki se lehet termelni. Csak venni sms-ért és a többi lehetőséget igénybe venni érme vásárlásra.
Mintha azt hirdették volna, ingyenes online játék..
Bocs ha rosszul emlékszem.
Ráadásul kezd lassú lenni az egész. Nem a gépünk van tele, és azért...
Nem ártana megint karbi a tanyán!
ha a "huha"-ra gondolsz csak egy csodalkozas volt.Enel tobbet inkabb nem irnek.
További ajánlott fórumok: