Én kicsi tanyám (fórumjáték)
22 szinttől van a spárga.
A növényifóban írják.
Na ez az.
Ilyen még egy feladatban játékban sem történt velem. Addig is gyűjtöm az új tanyára a kt-t, azt írták, ott abból sosem lesz elegendő. :S
Akkor ha most megcsinálom a 21-es feladatot még nem tudok spárgát ültetni?
Azt hányas szinttől lehet???
Van 3 havi érmém.Most egy hónapig nem veszek,hogy gyűljön a 2. tanyára a kt-m.:)
Sziasztok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ki lenne olyan balek,hogy ezért pénzt ad????Hiszen mindenki el tudja kezdeni a játékot aki csak akarja.
És szerintem nem az a cél,hogy minél magasabb szintről kezdjük,hanem,hogy magunk érjük el a saját játékunkkal az egyes szinteket.
EZ A JÁTÉK!
Vagy rosszul gondolom?
Végeztem a 20-as szinttel.Vettem 1 tejes receptet és a gyapjút meg már rég gyűjtögettem.:)
Most nekilátok napraforgót ültetni.Az durva lesz!:)
Én a kettesen vagyok, az is rosszalkodik. Nem akar kertet vagy ólat nyitni-zárni.
Nem elég, hogy pénzért akarja adni, még fenyegetődzik, hogy törli a kertet..balek! :D
Komolyan mondod? Nekem a kertbirodalomban volt felesleges kertem, több száz ezer pont feletti, meg egy csomó feladatok megoldva. Örültem, hogy valaki átvette, mert sok munkám volt benne, sajnáltam volna törölni. De eszemben sem jutott, hogy pénzért adjam.
...............
Más: Nem tudok aratni, meg ültetni, vacakol az egyes szerver. Nálatok is?
Sziasztok!
Igen pénzért adná, azt írja a tanya fórumában, hogy tízezerért már odaadja.
Nem is értem, hogy ki adna ezért pénzt?
Ezt,hogy érted,hogy ELADÓ?
KÉSZPÉNZÉRT?????
Én kezdem azt hinni,hogy sokkal jobban megéri csak földet venni és a termést eladni!
Mert annak az árából simán meg lehet venni azt a mennyiségű állati terméket amire szükség van és még marad is belőle kt.
Nekem is fejlesztve van az istállóm.3 tehenem van.
És a tyúkólamban is 10 tyúkocska tojik.:(
Sajnálom lebontani.
Bár lassan annyiba kerül a tojás mint a kukorica amivel etetem őket.:)
Azt tudja valaki,hogy mi kell a sajt és a majonéz készítéséhez?És mennyi idő alatt mekkora a hozama??
Bár lehet,hogy most mindenki abba fog belefektetni és azoknak is csökken az ára.
Sziasztok!
Én már találkoztam majonéz és sajtrecepttel. De ne kérdezzétek, hogy mennyi volt, vagy, hogy mi kellett hozzá, mert nem emlékszem. (A majonézeshez tuti, hogy kell cukkini, így azt csak a 24-es szinttől lehet előállítani)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?