Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Nem ismerem, se a kertbirodalmat, se a kapibadost.
Majd egyszer lehet ránézek valamelyikre, most egyelőre elég ez az egy játék.:-)
Még mindig semmi?
Már az előbb kidobott, a szokásos 2 órás bejelentkezés, de gond nélkül beléptem.
sziasztok
nekem folyamatosan rendben működik, 1es szerveren játszom eleve, de ma az unokahúgom 3as szerveres tanyáját is felügyeltem. mindkettő hiba nélkül megy....
Most megvan a bejelentkező oldal barna háttere.
Hát, lehet, hogy frissítik, de azért ezt is kiírhatnák úgy, ahogy az érmeakcióval bombáznak.
Aranyos lehet a kislányod! :)
Az a játék nekem se tetszik, csak ez. :)
Nem tudom a Farmerama milyen lehet, azt is dicsérik.
Én is mondtam a férjemnek, hogy nem érdekli e, azt mondta majd megnézi.:-) Most ő az ikariammal játszik, bevallom az annyira nem tetszik.
A kislányom is néha idecsücsül az ölembe és kérdi anya most mit ültetel?:-D Néha megkérdem mit ültessek, persze a válasz mindig ugyanaz kukoricát vagy eperkét.:-)
nekem 1 percre bejött, de most megint semmi.
Lehet hogy frissítik a szerkesztők. nem?
Hát együtt érzek veled, meg még akinek nem megy!
Engem az uncsim vezetett be a játékba, hogy milyen szupi meg minden. Mondom jó majd ránézek, és tessék már megrögzöttebb játékos vagyok mint ő.:-) Csak ő a 2. szerveren van.
Isten szóljon belőled! Úgy legyen!! :)
Olyan rossz ám!!
:-(
Ugorj el hozzám itt két gép is van.:-D
Nekem mozilla van, sose volt problémám a játékkal.
Most is megy. Nem tudom mi lehet nálatok a gond.
Esetleg a szolgáltatóval, bár akkor netezni se tudnátok.
Szia!
És most neked működik, mert hogy te is a 3-ason vagy. nekem be se jön az oldal sem. :(
Majd írjatok ha nektek sikerült belépnetek. A francba, kiesek az ütemezésből, a tej is most lesz kész, a tojás meg már negyed órája megvan. brrrrr..
bosszantó!!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?