Én kicsi tanyám (fórumjáték)
hűűű, akkor meg főleg nem lépnék be. Én csendesen tanyázom, "összeszedem a tojásokat, megfejem a teheneket, megnyírom a birkákat, benézek a majonézkonyhámba, és a méhkaptárt is megtisztítom a méztől" :D :D :o)
De az is csak vándor kupa sokáig nem lesz náluk
azt gondolta, de semmi mást? akkor jó hogy nem léptem be semmilyen klubba.... minek...
Arany, ezüst, bonz kupát..1,2,3 helyezettek.
Áruljátok már el, mi van ha valaki megnyeri a versenyt. mit kap?? csak kupát vagy mást is.. ??
Az angolon sem volt 2000 sem. Azért látszik a magyar mentalitás ezerrel. Dolgos nép vagyunk és szeretünk gyorsan haladni. :)
Tényleg ugyanaz, bocs.
Csak, amikor szóbahoztátok itt a karfiolos versenyt, a kettesen még nem volt aktív verseny. De most megnéztem és tényleg ugyanaz.
Én meg szeretnék egy tanyát prémium nélkül végigcsinálni. De most az ősziszünet alatt, örülök, ha a már meglévő kettőt el tudom látni, pedig a tojás összeszedésén túl csak reggel és este igényel 5-5 percet.
Kiváncsi voltam az ottani árakra de majdnem ugyan ez de az érme csak 1000 kt simán meg van
Ott is játszol?
Én az angolon kezdtem el, de hamar beleuntam.
Még a németen is karfiol van. de ott ezt a tojásost már egy hete el kezdték de akkor nem értettem miről van szó Ha tudom nem adom el a tojásaimat hogy meg legyen az áfonyás feladat ráért volna még
Nekünk ezért van családi Csak a párom és a gyerek
Akkor ezek szerint az minden szerveren ugyan az. Mert bevallom, az egyes szerveren tegnap elkezdtem egy tanyát. Meg akarom próbálni, szántó nélkül, csakis az állati eredetű termékekre koncentrálva. :P
Értem!
Az tényleg más.
Én sem vagyok klub tag. Elég a való életben ha van az embernek főnöke, a játékban a magam ura akarok lenni. :)
Ez egy 12 tagú csapat.Nagyon kiváncsi leszek a végére
hűűű. az durva. ha nekem annyi tojásom lenne, eladnám.. nagyon sok... rengeteg
Nem is azért irtam de tegnap du tán kezdődött az első helyezett idáig 42,000db tojást kűldött be a 2es szerveről
Én abszolút nem akarok klubtag lenni, én inkább csak simán tanyázok.. :D
Ezt csak akkor látod ha clubb tag vagy
A hármason karfiol van, de Ő gondolom a kettes szerverre gondolt.
(Mondjuk csodálkoztam is reggel, hogy a szokásos 14 helyett 17 körül volt a tojás)
hát ha ilyen kíváncsi vagy leírom: 10 tyúk, 3 birka, 3 tehénke, 1 kaptár, majonézkonyha (fejlesztve) :D :D ennyi.. :D :D
Az más ez a három szerveren levő gazda clubbok között folyik
Leírtad, hogy mid van, de, hogy mennyi tyúk, birka stb azt nem, no arra lettem volna kíváncsi..na mindegy. :P
A klub versenyeken, most a karfiol van. Nem??
köszi az értesítést... :D de van tojásom pont elég.. :D
Sziasztok. Aki tud tankoljon fel tojásból mert még csak most kezdődőt a clubb verseny de már most megy fel az ára mi lesz 2 hét múlva a végéig
2343-as hozzászólásomban leírtam hogy mik vannak az első tanyámon! :D :D nagyon ügyike vagy hogy ennyi mindened van már!! :D :D
Ja, én nem is majonézkonyhát akarok majd legközelebb, hanem sajtüzemet. :)
Tyúkól 15 tyúkkal, tehénistálló 3 tehénnel, méhészet 2 kaptárral és most jött a karám, 2 birkával. Plusz 5 föld.
Neked milyen épületek vannak és mennyi szántó?
Neked mi van az első tanyádon?? mert ezek szerint te majdnem mindent úgy veszel?? legalábbis ezt veszem ki a szavaidból.. :D :D
További ajánlott fórumok: