Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Na,engem meg megkörnyékezett egy Duran Duran nevű klub!:)
Nem is gondolkodom,hog belépjek -e!
Mert nekem már van klubbom méghozzá a legjobb tagokkal!
Itt van és ti vagytok a tagok!
Szeretek veletek lenni és beszélgetni!
Akkor meg minek nekem klub,nemigaz?:D
Sziasztok,tényleg érdemes volt várni a piacon.Már majdnem visszavettem pedig,15-en mentek alám.Reggel raktam fel,most kelt el:)
Ennek most úgy örülök:DDD
sziasztok!
Hogy lehet látványkertekre szavazni?? mert még mindig nem jöttem rá.. :D :D
A lényeg, hogy karácsonyi jellegű látványkert verseny kezdődik, lehet hozzá karácsonyi kiegészítőket vásárolni.
A falut is télies jellegűre változtatják.
Akkor neked sem volt gondod...
Én a majd 2 évesemre is gondolkodom, hogy mi legyen. :P
Köszi mindenkinek a választ,akkor hagyom még,bár még most nem néztem be a tanyára,lehet elvitték már:)
Nem sokat raktam fel egyébként,csak kíváncsi voltam,ti hogy csináljátok.
Sziasztok,elkészítettünk 2 hógömböt,a kisasszony választotta ki a formát hogy melyik kerüljön hova,a naplómba megtekinthető ha kíváncsi rá valaki.
A Lillus 1 éves lesz most 30-án a Noémivel együtt mert ők ikrek:-)
Nálunk ez az alvás dolog addig is volt hogy felkeltek inni aztán vissza is aludtak,de vannak olyan éjszakák is amikor nagyon sokat fent vagyunk s csak azt tudom,hogy mikor nem keltünk fel:-(De majd ezen is túl leszünk,ugye nehezebb mert ketten vannak amikor csak a Timi volt őt magunk közé vettük s már aludtunk is tovább :-)
:D
Ne is mondd!
Azt a legnehezebb!De idén nem veszek egyet sem,hacsak nem lesz 3000 kt-ért.:)
Ja,és persze ha lesz miből!
Mennyi idős Lillus?
Az én gyerekeim is eljátszották ezt. Másfél-két éves koruk között. Akkor érettek meg arra, hogy átrakjam Őket kiszokassam Őket a kiságyból. Onnantól megint nyugodtak voltak az éjszakák.
(A legkissebb éppen egy hete nem alszik már a kiságyban, pedig jó volt, én szerettem, ha abban aludt)
Sziasztok.
Megint nincs egy árva petákom sem.Fejlesztettem a tehénistállót 4 bocira.
Most úgy döntöttem sorban minden épületemet egyel feljebb viszem.:)
Csak játszom és játszom nem pedig a pénzre koncentrálok.
Sziasztok!
Én a francián játszom, ott még nem volt ilyen levél, csak az érmeakcióról emlékeztetnek folyamatosan.
Küldd el, lefordítom.
:D
Úgy legyen!!!
:)
A próbaképpen 160-ért felrakott sajtomra azért kíváncsi leszek, hogy elviszik-e valamikor is...!
:)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?