Én kicsi tanyám (fórumjáték)
sziasztok!
ma fejlesztettem a 2.tyúkólamat... :D :D
Nálunk már nincs kicsi gyerek, inkább besegítenek ha nekem épp dolgom van. Egyébként is ők mutatták meg nekem ezt a tanya játékot, ők mondták hogy kezdjem el.
:)
azta :) akkor te igazi tojás nagyhatalom vagy :)
lehet fejlesztenem kellene, és sűrűbben indítani... nem akarom h a gyerek rovására menjen, így is reggel ébredés után amíg ébredezik én még ültetek, délután mikor alszik, ültetek, este mikor altatom, ültetek :) úgyhogy még gondolkozom....
Én 9-szer indítom a tojást, de van amikor 10-szer.
45 tyúkkal számolva elég jó, bár most nem nagyon adok el belőle. Pontokat viszont nagyon jól hoz.
pont tyúkokon gondolkozom.... fejlesszek v ne... 134500kt a fejlesztés, ami 14kt-s árral számolva kb 9200tojás ára... én naponta összesen kb 3szor indítok tojást, max 4szer. így azt számoltam kb 5 hónap alatt termelne annyit h megérje.
belefektessek ennyit v sem.... nagy a dilemma
nagyon sokat kellene itt ülni.
egy ideig próbálkoztam, de nem aludt annyit a gyerek h végeztem volna a feladattal :)
most éjjel spárga megy nappal eper :) pár nap és két egymás utáni feladat terményei megvannak.
Szia,
ahogy a többiek is írják, termelni, termelni termelni....
a sokbúzás meg sokkukoricás feladatot nem bírtam kiülni, amit nappal termeltem, eladtam, és annak az árából vettem mindent meg, szépen lassan :)
hehe én honapok otta a 2dik tanyáért küzdök,3dikrol még csak álmodozni merek:)
pláne pénzes érme vásárlás nélkül lesz még messze az a bizonyos 3dik tanya:)
helló lányok!
én sem nagyon jutok előbbre ezzel a feladattal a sok ezer búza meg kukorica...pfúúj...alig gyűlik...lehet inkább megveszem..de a kt-t is sajnálom rá költeni, inkább akkor fejlesztgetek!! :D
Vagy vársz... vársz... türelemmel mire összejön, vagy ráköltöd a kis megkuporgatott kT-jaidat és megveszed.
Volt több olyan feladat, amelyikre 2-3 hetem is ráment.
Ha kéred a szerződést, akkor ott van alul, hogy igen, aláírod.
Ha nem kéred, akkor el lehet utasítani a szerződést.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?