Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Gratulálok:)
Akkor most fejlesztheted a kaptáradat?
Szép reggelt mindenkinek!
Micsoda problémák!!
Én elutazom vasárnap és csak kedden jövök haza..addig meg pihentetem a tanyámat.. nem lesz aki csinálja..a prémium tagságom is most jár le, egyenlőre azt is csak kedden tervezem hosszabbítani..minek most, ha nem tudok úgysem belépni...
pedig tudnék mobilról..de inkább pihenek.. :D én magam is.. meg az állataim is :D :D
No épp dolgozok ,gondoltam bekukantok mennyiért tudnék egy kis takarmányrépát venni ,hááát mindenki döntse el hogy milyen árak voltak az éjjel:)
Mivel nem tudtam ide hogy lehet képet kirakni igy az adatlapom/képek alatt megtekinthető....de mindenki kapaszkodjon meg:)
Jaj nagyon örülök ennek a jó hírnek! :) Imádom a kutyusokat, nekem is van bár ő lakásban él velem! :) Vigyázz rá nagyon! :)
djmisi1! Én szoktam mobilról tanyázni! Mindent lehet kivéve állati termékeket indítani :S Szal begyűjteni betudod de elindítani nem mivel telefonról nem tudod odahúzni. Majonézt, sajtot tudsz indítani és ültetni/aratni is tudsz.
Sziasztok!
Ma este 10-ig 20 ezer eperre lenne szükségem:) aki tud segíteni jó árral, nem lenne rossz. 1-es szerver /Heni68/
Nem itteni volt az eladó.
:))
Igazad van.
De ebből is látszik legalább hogy haladunk a játékkal is egyre csak előrébb és előrébb.
Ezt egyszer már leírtam, de most megint...
Amikor kezdtem a játékot, azt sem tudtam, hogy van terménybolt. De hamar rájöttem...
:))
És még valami,valaki mondja már el nekem hogy mi értelme egy árut felrakni elképesztő árért?gondolok itt 100db eper darabár:4000kt
Még nem is lenne kérdéses hisz az ő dolga de a piacosnak a 10% már ennél a felrakásnál is 4000kt!!!
4000...és szerintem az életbe nem viszi el senki ennyiért
Jó lenne ha jönne valaki aki ezt csinálja és megmagyarázná :)
habár azt sem értem hogy egyesek miért veszik meg a piacról ha a boltban sokkal olcsóbb
Sziasztok.
látom a piac a téma ma.igen,vannak furcsaságok .azt értem hogy ha kell a kt menjünk az ár alá de az nagyon boszantó mikor 12.5 valaminek az ára és nem 0.5el megy alá hanem egyenesen 10 ért kinálja és több ezer db-ot.de mi ebben az üzlet az eladónak?hmmm??valaki meg tudná mondani?és persze vannak követők akik a következő árat már 9.8ban adják és mennyit is vertek le az áron pár perc alatt?
Sziasztok!
Én is egy megszállott játékos vagyok :D
Még kell kb. 600.000 pont hogy szintet lépjek és megvehessem a 2-ik tanyát, alig várom.
Én se értek egyett azokkal akik leviszik az árakat.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?