Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Fel kell ültetni a gyerekeket!Rákattintasz egy kölyökre majd a lóra megkérdezi hogy felülteted e?Ennyi!
Sziasztok!
Segítenétek? Hogy tudom elindítani a lovaglást?
Minden adott, teletöltöttem az etetőt, sőt vettem második lovat is, ott is tele az etető, de nem indul el a lovaglás. Már tegnap este óta ezzel küszködök. Mi hiányozhat még?
Sziasztok a szerver 3-on tanyát átadnék 25db érméért cserébe.
A 2. gyermek lovagol.Utána estig szünet.
:)))Na azt is kell,te szegény,nem elég a munka még a tanyán is gürizel!:)Szép napot mindenkinek!Ja én meg 5 óra óta fent vagyok,már meg is főztem Afrikai kaját igazíból!!! nem csak a tanyán az eszem iszomba...
majd 1.5 óra mulva leirom részletesen mert irtam exel és ki van minden számolva:))) per óra per nap per pont:))) csak most melozok épp
Na felkelt a banda, indulhatok is napot kezdeni
Ne kiabalj, mar reg ebren vagyok.A tejet -tojat meg mi egy s mast is osszeszedtem. :)))
Még nem építettem póniudvart. Mennyit esznek a pacik?
Én köszönöm hogy kiszámoltad Tono engem is érdekel de lusta voltam!Köszi!
sziasztok ! szép estét! nekem nagyon tetszik a lovas cucc, hát még unokahugomnak hogy fog ! (5 éves) :-) ,na szóval az a jó ebben a játékban szrintem hogy többféleképpen lehet játszani, illetve játszva fejleszteni a matematikai képességeinket. jómagam is szeretek mindent mindent kiszámolni, a játékban sem szeretek bukni mint az életben. max.a játékban könnyebben rizikozok..( legalább itt megtehetem ) :-)) ugyhogy hajrá mindenkinek ! jó szorakozást! (bár idöhiány miatt gondolom sokunknak kevés) :-)
TOno lene egy kerdesem neked matekosnak? Menyi termenyert adnal egy ermet? Ok nem jon ossze egy honapi, de 1-2-3 tallan igen. Igy kevesebbet- kevesebbszer veszek.
Ez egy játék.Ha számolgatnám, hogy megéri-e, lenne értelme?
Ok vallaki elmagyarazna hol talalalom azt a lovrfat. Nme olvastam vegig amit kuldot az ablak, a forumon nem tudom hol keresem.Farmedia.hu meg nem letezik,legalabbis az en keresom ezt irja.
Ló takarmánygabona sárgarépa
10 lo cucc = 2881kt
Ló takarmány répa savanyúság+247
20 lo cucc= 5245kt
Ló takarmány-és gyógynövény burgonyával
30 ló cucc= 7149kt
pontositva
Ló takarmánygabona sárgarépa
10 lo cucc = 2915kt
Ló takarmány répa savanyúság+247
20 lo cucc= 5244kt
Ló takarmány-és gyógynövény burgonyával
30 ló cucc= 7163kt
Ennyire jön ki ennyirt termeljük ki :)) ha ez alatt lesz akkor meg kell venni ezt mencsétek el lehetőleg... holnapra okosabb leszek pont/termény/nap.... tudom sokkolok most pár embert de számolni szeretek:)))
nem is ez a lényeg, hogy megéri-e. már megint a piszkos anyagiak.
Tetszik vagy sem?
Én is építettem,remélem jobb lesz mint az eszem -iszom....
nálunk már volt egy lóerő-vitaminrúd 5 ezerért a piacon
hát ja én is cisnáltam egyet:) kiváncsi vagyok holnapra megirom megéri e attol függ mennyi a piacon az ára
Pont ez a ló kellett nekem, mert már halálra unatkoztam.Holnapig éhen lesz.
En mar kezdek faradni. Orbitalis arak vanak nekem meg a 3dik tanyan.
Már nem vagyok anyagis!!!! én vagyok az első kluba a fönök ami nem egyszerű minden zsémet leszív de jó a csapat aztán probáljuk az első helyet megtartani de érme nélkül!!!! azért külön nem költök !!! + fürészárut veszek 100/db ért a klub szoborparkba ami jocskán viszi a pénzt vagyis 0 án vagyok jócskán:)))
Köszi szépen igyekszem elérni,de baromi lassan megy ez!Addigra biztos lesz naprakész infó megint!Az igen akkor te milliomos vagy!!! :)))
Az is igaz, nem vagyok olyan anyagias mint tono
Nem tudom miért vagy ennyire nyuszi ellenes, én imádom őket.
Az angronyuszit az mánis töröld..:)) az angro gomolyagot a sima gomolyag készitőben lehet csinálni 38 szintől az a tuti pénzben most!! nekem ruhaüzemeim vannak az idő hiány véget nem tudom mennyit birok itt lenni... a piacon szerintem nekem van a legdrágább tanyám kimerem jelenteni :)))76milla kt ban ez csak az üzemek!!! jelen pillanatban annyit hoz hogy nem devicites... ha lemegy az ára akkor meg beadod az adományközpontban ott eléggé 0 -0 a beadott termény ára én mindjárt a legmagasabb 8 szinten leszek nem igazán ad többet érte most inkább a piacon éri eladni de ott is szerencsétlekedik mindenki ahogy elnézem ... de ha eléred a 38 szintet kérdez meg előbb szerinted melyik a jobb... az a baj amit látok amint elérik a 8 szintet egy jó páran akkor be fog álni a piac de ne igy legyen...
További ajánlott fórumok: