Én kicsi tanyám (fórumjáték)
1 szerveren gombolyagot gyakran, a 2 szerveren még nem kért 1 vevő se.
Tanyán a vásárlókat általában számolás nélkül kiszolgálom. Mert szúrópróba képp átszámolom néha. Nem egyszer elég keveset szokott adni, így elküldöm azokat. ( francia 25 szintbe most léptem és spanyolon 24 szinten vagyok sajnálom megszüntetni pedig kicsit sok )
Kedves Tono, köszi az infokat :) én is hasonlóan vettem észre, hogy bizonyos termékek kis mennyisége vonzza annak a vevőit :) de azt hittem, ez véletlen, de ha nálad is működött, akkor mégse.
tőlem gombolyagot még az életbe nem kért egy vevő se :)
kellemes sörözést Neked.
Ja közbe elfelejtettem köszönni nektek akkor újra Sziasztok :)
"mentségemre legyen mondva sörözgetek épp másként nem lehet kipirni ezt a meleget "tanyára" meg öntöző berendezést nem találtak ki hogy néha lehütcsük magunkat :):)
de ha már felhoztam ezt a fürdés dolgot poénból nem ide tartozik kiváncsi leszek mi lesz 40 év múlva viz készlet addigra megcsappan " kinától kell majd azt is venni ez nem vicc!!!" és tutira ki lesz találva valami lézeres kapin tuti 40-50 év múlva a víz drága lesz " de lehet van már ilyen csak nincs mondva...de most agyalok az meg nem tuti mert ha leöl minden pacit akkor meg tutira nem lesz ellenáló az ember semmire és folyton beteg lesz .... na befejezem itt az előre gyártott gondolat menetemet mert a végén a söröm kihűl ti meg fogjátok a fejeteket milyen badarságokat írok ide le :)
Irtátok sokan néha szóljak 1 -2 szót akkor most írok...
A tanyasi vevők.: 25 szintöl 99% ban tiszta haszon ott már célszerű nem számolni csak elfogadni az összeset....
a faház vevők.: ezt mindenki el tudja dönteni
"én nekem mind a 2ő épület 5*volt de értelme nem sok van csak ha van felesleges lovéd... +vevőket ki se szabad szolgálni még el nem éred a a feladat végét én 2 hete 32 feladatnál voltam ere akkor nyomták ki a német oldalon a 60 valameddig ördögi kör / vagyis célszerű egy vevőt se kiszolgálni " érmét ezért kidobni FÖLÖSLEGES!!!!! HA sok az érméd akkor inkább add el a piacon és fejlesszé
Hal "ha a vevőknél van eladó" valaki irta nem éri meg tapasztalatból mondom 25 szint felet minden megéri.... kis szinteken sajtot éri meg legjobban eladni...
NA HOGYAN ADJUNK EL OKOSAN A VEVŐKNEK BÁRMIT IS!!!
A kisebb szintüeknek ajánlom pl 25 szint alatt ... célszerü ha pl mindenből sok legyen " mi az a sok ?" pl 1000 db minden növényböl 500 tojás 500 tej 500 gyapjú
és itt a lényeg 20-30 majonén 10 db sajt 3 db hal "halnál jobb ha nincs is kint mert akkor minden nap 1 vevő tuti kérni fog halat meg legalább 2 sajtot...
Tapasztalatból mondom 1 árúra nem igaz ez a gompolyag akármennyi van a polcon ott ez nem jön be nekem 5 db volt a polcon és és hetente 1 vevő ha rámoccant a csalira aztán nem is foglakoztam vele "hal.majonéz.sajt,spárga " ez a tuti
Az más világ. De néha egy veszteséges üzletet is meg kell kötni, mert az hozhatja a következő nyereségest.
De ez a játékban nem igaz.
Én néha merő lustaságból a veszteséges vevőket is ki szolgálom.
Köszönöm! ☺
Akkor ahonnan másoltam el volt írva.
A 31-es erdős feladatban az tölgyfa tényleg?
S honnan lesz nekem tölgyfám?
1.800.000 kT a következő termelési hely a fűrészüzemben. És bérelni is lehet, ha jól emlékszem max 48 órára érmékért. Van aki megvette. Ha nekem egyszer annyi pénzem lesz.
Ne felejtsük el, hogy a faiskola 20-as szinttől elérhető, és szerintem az itt hozzászólók nem ezen a szinten vannak.
Én számos zöldségest ismerek. Úgy értem nem az Én kicsi tanyámban, hanem a valóságban. A nagybani zöldségpiacon - ahol mindenki veszi a zöldséget - minden számolás nélkül, csak úgy ráérzésre tudják, hogy megéri-e vagy sem. Szerintem a játékban is így van: van aki érzésre tudja. Akinek pedig számolnia kell, ne menjen zöldségesnek:)
Vannak ismerőseim, akik soha egyetlen rendes vevőnek sem adnak el. Én érzésre adok el és nem foglalkozom vele, bejött vagy sem. De pl. halat sosem adok rendes vevőnek.
két témát hoztam fel, az egyik a rendes vevők számának növelése hirdetéssel, a másik meg a faiskola.
a rednes vevőket tényleg átszámolod? mindet?
én egyszer, még időmilliomos koromban egy pár napig, vagy pár hétig számolgattam, és nagyon kevésszer volt, ami nem érte meg, így aztán úgy döntöttem, hogy akkor ez biztos máskor is így van, és azóta kiszolgálom a vevőket. gondolom a fukarabbak minusza is visszajön a jobbakon, és nem mindig van idő piacozni, így meg van biztos bevétel.
nekem egy csillagos a fűrészüzemem, és nicns még asztalosüzemem. ezen a szinten nem zabálja a fát a fűrészüzem, későbbi szinteken többet használ?
mert most egy-két fatörzset használ el egy-egy termékhez, és nekem így is dugig a raktár és tele aratatlan fával a termőföld. ezért gondoltam, hogy ezt a termelési ütemet azzal a pár eleve szabad területtel is teljesíthettem volna...
a ponthozadéka miatt esetleg lehet értelme, ha valaki gyorsabban szeretne haladni. olyan lassan fogynak a pontok.
de pont így kellett volna nekem is, ahogy írod, felesleges volt egy fillért is költeni a felszabadításba.
A faiskola az eddig megszokottól egy teljesen eltérő játékmódot igényel. Nekem szerencsém volt, mert 24-es szinten voltam, mikor megjött a faiskola, úgyhogy csak akkor kezdtem el vele foglalkozni, mikor már számos tapasztalat összejött. Úgy látom, hogy alapvető utálatos tulajdonsága, hogy nem lehet siettetni. Én egyetlen területet sem szabadítottam fel és így is haladok vele. Lassan de biztosan.
Értelme nincs, de jópofa.
Köszi, akkor kipróbálom én is :)
hogy álltok a faiskolával? látom sokan csalódtak benne. én már bánom hogy a termélési területeket olyan hamar felszabadítottam, most már látom, hogy elég lett volna az a pár terület is, így is folyton teli a raktár :) én most inkább fejlesztek mást, ha már nem lesz mit, akkor fűrészelek.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?