Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Igen, azt én is nagyon sajnálom. Rossz így egyenként ültetgetni, locsolni.
Addig volt 2 óránként tojásom, de most nincs kedvem annyiszor a kukoricát húzogatni..
Sziasztok!
Leadtam még az ősszel 1000 borszőlőt, és a maradék 47 darabbal nem tudok semmit kezdeni,csak foglalja a helyet a polcon...
Se elküldeni szerződésben, se eladni a piacon, se kidobni nem tudom.:(:(
Valaki meg tudná mondani, mit lehet vele kezdeni?:)
Szia ma én is bejelöltelek barátnak egy kis meglepi
de szerintem rájöttél ha egyből hó golyót küldtél:):)
A méz szisztéma miért ilyen olcsó nagyon 1 szerű a válasz.....:):)
ha jól emlékeztek mennyi volt a 1 évvel ezelőtt a spenot,krumpl,karfiol,fü,takarmányrépa nos 3-3,20 kt vettünk mindent eltelt háromnegyed év mi lett a tanyások fejlödtem 30 szinte és mi lett leestek az árak bombon, méz,gompolyag, ÉS HOPSZ MI TÖRTÉNT hirtelen spenot,krumpli,karfiol,fü,takarmányrépa felment az ára a növényeknek ....
Megnéztem a statnál, nem klub tag és elfogadtam.Honnan talált meg, nem tudom.
35. szintű.Remélem, jó barátok leszünk.
Szép napot!
Engem is agitáltak idegenek anno mikor még csak 25 szint körül voltam de nem igazán fűlött hozzá a fogam.Aztán egy nagyon kedves barátom klubtag lett és pár héttel később én is tag lettem ugyanott. Én nagyon élvezem rengeteget szoktam röhögni :D
Szép napot kívánok minden tanyázónak!
Megint jelölt valaki barátnak.A múltkor elfogadtam.Utána jött a klubbal.Amikor nemleges választ adtam, kitörölt.Itt még nem láttam a nevét.De kijelentem ismét, hogy az 1. szerveren vagyok és nem akarok klub tag lenni soha.Viszont leadtam 1000 mikivirágot.Megy az ablakdísz is ezerrel, mellette a vályú és gömbfa felváltva.
Hát is-is, bár hogy lement a méz ára ebben inkább az zavar hogy kevesebb a nyereség.
De van a halastótól megkezdve a méhészetig minden félém, szeretek a tanyával játszani, ki szeretnék "mindent" próbálni. Bár klubba még nem voltam, de nem is nagyon kecsegtet ez a gondolat.....egyelőre.
Timi, ezek szerint te inkább veszed a termékeket?
Én ÉKT-n nem veszek semmit, mert a tanyák nagyon drágák, szóval arra gyűjtök. KB-on viszont én is így teszek, mert különben sosem lenne meg a 4. kert. :)
Wow...:-O
Bár a méznek is tripla ilyen ára volt.....most meg hol van..... a béka segge alatt.:-(
Gondolom minél több emberke jut el arra a szintre annál olcsóbb lesz az a termék.
Bár érdekes módon a gyapjú elég jó árban van....bár biztos azért mert sok feladathoz kell.
komoly ár anno a bombon 1500 kt volt :):) 1,4 éve :):)
legalább a feladatoknál jól jön
Én is azt ültettem java részt a hétvégé, reggelre meglesz a 4. ezrem.
Eddig sose foglalkoztam ilyennel, se a nárcisszal, se a borszőlővel
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?