Én ezt nem értem!!!!! (beszélgetés)
Mittomén...
Ezt mondták a szoc.hivatalban - de még rá kell kérdezni még egyszer, mert anyós volt velem és a felét se fordította le annak, amit a nő mondott. Meg egy csomó mindent nem is igazán értettem...
ezt én sem értem.
Hogy miért?
kidühöngtem magam egy kicsit, most megyek.
holnap jövök folytatni a témát
Lehet, hogy nem érdem, de a lányomat még otthon szültem, 1 hónapja vagyunk itt, kicsit több.
A második itt fog születni, de elvileg nem lesz osztrák (ezt nem is értem), csak magyar - meg német, mert (mindkettőnek) az apja is az...
Majd a nyugdíj helyett eladja a jószágok almát trágyának...
Ha minimállal van bejeletnve, kb. pont annyi lenne a nyugdíj, mint ami a trágyából bejön...
Lelombozó. :(
No igen, olyan ritka, hogy be kell jelenteni. :DDD
Nehogymááá hiányérzete legyen a jónépnek... :D
:((((((((((((((((
látjátok ő is kiment..
És sírnak a fejesek, hogy kevés Magyar nő szül ebben az országban vajon miért??!!
Sajnos nagyon rossz a hírünk Európában, nem a magyar embereket nem szeretik,csak nem értik mi folyik az országban....Mondhatnám azt is Európa nem kér belőlünk...Tényleg nincs kolbászból a kerítés külföldön sem, de a becsületes munkát megbecsülik, 1oo.ooo forintnak megfelelő gyest kapok, természetesen, otthon lemondtam az igényemről.
egy nagyon drága országban élek és itt a benzin kb 4oo forint.. de hol vannak a bérek az otthonihoz képest???
Ja, az én esetem nem arról szól, hogy magyar vagyok, hanem arról, hogy nem török vagy szerb. Ők ugyanis az én feltételeimmel 3 év után kapnának szabad munkavállalásit, nekem ugyanerre 5 évet kell várnom. És mindez azért, mert a 2004es körben csatlakoztunk az EUhoz. De kérdem én, a szerbek és főleg a törökök hol vannak az EUtól? Utóbbi fényévekre, amíg ugye nincs szabad vallásgyakorlás...
Csak ugye valahogy vissza kell szorítani a bűnözést és a feketegazdaságot. A magyar kicsiben csinálná, amazok nem... Vagy ha nem ez az ok, nem tudom...
ohh de ha ez kiderül emelik a bérletet ennyi.
ja a pénz hát igen kb húszezer forinttal kapok kevesebbet mint tavaly.Hát faxa nem??