Első randin szex? (beszélgetés)
Hát első randin szerintem is nagyon korai.Persze ha nem hosszú távú kapcsolatot keres az ember....!
Velem ilyen még nem fordult elő egyébként.
Sziasztok!
Örülök, hogy az én véleményemet támasztjátok alá. Akkor mégsem velem van a baj :)
Igen, el tudom képzelni, hogy ha két ember találkozik és nagyon egymásra kattannak, akkor már az első randin ez megtörténik, de szerintem ez nem túl gyakori. És ez nem olyan eset volt. A társkeresőkkel is végeztem, elment a kedvem tőle, azt hiszem... Majd csak valahogy lesz és rátalálok a hercegemre egyszer a való életben.
A társkeresővel szerintem nem érdemes foglalkozni! Már ha csak azt veszed, hogy az nem kerek eleve, ezek az emberek miért nem az "ÉLET"-ben keresnek párt?
Szerintem nem sülhet el jól.
Megjártam én is a netes társkereső oldalt, a kalandvágy hajtott. Férjnél vagyok nem volt célom, hogy megcsaljam a párom, de ezt az első levélben egyből megmondtam a jelentkezőknek. Aki azt írta, hogy nem gond levelezzünk, majd meglátjuk, az kizárólag szexet keres. Aki a válaszom után nem írt, az tuti csak szexet akart. Szerintem ahhoz, hogy egy férfi lássa egy nő orgazmusát szükség van némi bizalomra (mármint a nőnek meg kell bíznia a férfiban). Ha ez nincs meg akkor hiába erőlködik a pasi.
Más a te helyzeted, mint az enyém. Én nem vagyok prűd, sem maradi, sőt a kalandvágyam néha már engem is megijeszt, de soha nem feküdnék le az első randin. Különben is, csak akkor tenném, ha már annyira kívánnám a pasit, hogy az már szinte fáj.
Szia!
Nem, az én esetemben nem volt semmi előjel: küldött képet magáról, intelligens levelet írt, telefonon is intelligensen beszélt. Aztán jött a randi, ahol ... hogy is mondjam... kifejtette, hogy manapság már első randin lefekszenek egymással a párok, látszik, hogy én most keresgélek először párt, nem vagyok képben. Ne legyek prűd, mert látja rajtam, hogy én is akarom. Mielőtt teljesen bebeszélte volna, hogy súlyos beteg vagyok, frigid, prűd meg minden más, leléptem.Azt hiszem mégsem társkeresőn keresem a páromat ezentúl :(
Elmondanád a téma tartalmát?
Ezt azért kérdezem mert hasonló a történeted a barátnőmével.
Mivel neki nincs számítógépe de kapcsolatot keres,így regisztráltam őt egy társkeresőn itt a neten.Eggyütt szoktunk válaszolni.Ha nem tud jönni akkor én levelezek az ő nevében.
Komolyan mondom,hogy elképesztők a pasik./is/Képzeld el,hogy leírják a szexuális vágyaikat levélben.
Sőt...képet is küldenek a szerszámukról.
Nem kérjük a képet,küldik.Maguktól.
Érzelem sehol,csak szex legyen.
Én ezt nem értem.
Neked milyenek a tapasztalataid?
Szerintem az sem mindegy, hogy hány éves az ember.
Lehet olyan a találkozás, amikor egyszerűen ez tűnik jónak és egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz folytatása. Mondjuk egy ilyen esetben nem tartanak róla a felek egy órás lelkizést, mert egyszerűen olyan erős a vonzalom, hogy átengedik magukat neki.
Persze, ha egy nő hetente találkozik egy ilyen erős vonzalommal:), ráadásul mindig más személyében, akkor érheti kritika (feltéve, hogy mindenkinek a tudtára is adja).
Különben meg mindenki azt csinál az életével, amit akar. Van, amikor éppen egy ilyen kaladra van szükség. És van olyan is, ezen a portálon is találkoztunk már olyan történettel, amikor épp egy ilyen kalandból lett egy már 15 éve tartó, boldog házasság. De ha valakit erre rá kell beszélni, akkor jobb nem belemenni (hiszen, akkor ott nincs meg az a fene nagy vonzalom vagy éppen erősebbek az erkölcsi gátlások).
Sztem egyáltalán nem normális,hogy rögtön az első randin lefexünk a másikkal:((Azt én is észrevettem,hogy a környezetemben már nem az van,hogy pár randi(hetekig,hónapokig)és utána a sex.Eléggé megváltozott a világ,én is akkor inkább maradok maradi,de nekem nics túl jó véleményem azokról akik már rögtön a randi után ágyba bújnak.Illetve kijavítom magam,nem is zavar ez engem,mert ez mindenkinek a saját döntése,én most totál magamból indulok ki.Persze az más,ha vki csak sexet akar és nem hosszútávú kapcsolatot.
Én inkább annak a híve vagyok,hogy randizgatok(már nem,mert van párom)elmegyünk ide-oda,de a pasinak ne rögtön már azon járjon az esze!
Jó dolog a randi,(mozi,kirándulás,színház,csavargás,stb...)Kár,hogy sokaknál ez már nincs,hanem durr bele a közepébe:(
Az meg a másik,hogy én is azt hallom,látom,tapasztalom,hogyha egy csajszi rögtön,vagy túl könnyen oda adja magát,hamarabb lapátra is kerül.Persze nem akarok általánosítani,mert azt is eltudom képzelni,hogy vki az első randin sexelt és a mai napig együtt van a párjával,de ugye ezekről a lányokról mondják azt,hogy könnyűvérű,könnyen megkaphatóak.A férfiak meg valljuk be(legalábbis tapasztalatom szerint)szeretik a kihívást mindenféle téren,szeretnek vadászni,hódítani.
Sziasztok!
Lehet kicsit maradi vagyok, nem tudom. Életemben először kerestem párt társkeresőn. Találkoztam is a pasival, szimpatikus volt, beszélgettünk, sétáltunk, úgy éreztem minden OK. Aztán a szexre terelődött a szó, szerinte ma már az a természetes,ha az első randin ágybabújnak a párok. És ne legyek gátlásos, mert érzi, hogy én is akarom(rosszul érezte). Olyan dumát vágott le e témában, hogy a végén gondolkozni kezdtem, hogy lehet tényleg velem van a baj? Pasi persze dobva, de érdekelne a véleményetek.
Léda 38