Elég volt a télből és a hidegből! Csalogassuk elő a napocskát!!! (beszélgetés)
Már is rendes gyerek lettem. Köszönöm. Deeee... ezt meg hogy kell? Nekem nem megy. Mit kell... ééés... Áááááá!!!!!!!!!! Segíts, mert visszatér a hiszti és ez árt a tavaszidézésnek tuti.
A toporzékolásod hatásosabb mint a Woodoo-lánc-táncod mivel ma is hideg volt, de a hangjegyek elővarázslását kiharcoltad! :)
Nekem is tetszik!! Taníts még minket!
hali. Már igazán lehetne nyár
Ez nagggyon jó! Hol vannak ezek a hangjegyek? Én is akaroooom! (lásd: toporzékolás)
Táncolhatnánk, de itt nem lehet megjeleníteni, viszont hallgassátok és nézzétek a következőt!:)))
[link]
Ti aztán tudtok!
Ez a kottázás nagyon jó! :)
De a táncra is kíváncsi lennék! :)
Ne is! Remek ötletnek tűnik... Csak így tovább!!!
:DDD
No, beleadtatok mindent? Remélem!!! :)))
Ma is láttam érdekeset!
Egy balkáni gerle (az a szürke, amelyiknek a nyakán van egy csík) odament az itatóhoz - és mivel már vékony jéghártya volt rajta - csőrével átszakította a jeget és ivott. Muris volt ....
Már a kutyusomat is tanítgatom a süss fel napra, egyenlőre kevés sikerrel. De nem adom fel:D
Inkább ma, mint rügyfakadáskor. Tudod, Jégtörő Mátyás...
Hát, nincs mit tenni... ekkora önkényuralom láttán :)))
Hétvégén megyünk téltemető mulatságra, remélem eredményes lesz. Már azt hittük, jön a javulás, és ma vagy 10 centi hó leesett.
nem érdekel! kimondtam rájuk az ítéletet! büntetésből megpróbálok valami eleséget keríteni nekik hogy ne éhezzenek :)kukorica vagy napraforgó ami előkerül itthon :DD
Igen ez védőbeszéd a cinkék bűnperében! :)))
én pedig megfogadtam hogy kitekerem a cinkék nyakát :) tegnapelőtt javában mondogatták hogy nyitnikék és sehol semmi :( szemét kis dögök csak ígérni tudnak :)
Hiába vagy kint, ha csak borzongsz a rigó láttán, ahelyett, hogy vele tartanál... :))) Ő így hívogatja a tavaszt!!! Nem is tudtad?
De ma meg ne próbáld!!! Fagy van és nagyot koppansz... hehe... pedig nem is vagy Jégtörő Mátyás... Vagy tévedek? Pedig ma ő jeget talált és ez azt jelenti, hogy hamar itt a szép tavasz.
Szerintem Ti nem is igazán csalogatjátok! Én egész nap kint voltam, majd' megfagytam.
(A feketerigó fürdött a madáritatóban brrrrrr)
Addig meg jól eltöltjük itt az időt a csalogatással.
Valószínűleg.:D Amint bejön a március, valószínűleg nagyobb eredményét látjuk a "munkánknak":D:D
Nem szabad feladni! Szerintem idővel meglátszik az eredménye!
Valamit nagyon rosszul csinálunk:( Ha napocska helyett hó jött. :( Nem az igazi:S
Ma 8-tól 12-ig kinn voltam. Nem éreztem még a nap csalogatás eredményét. :(
A hópelyhek mögött ott lehetett - de nem látszott.
Együtt minden jobban sikerül!
Reménykedjünk együtt!
Irígylésre méltó idegek.