Elefántszem recept

Az Elefántszem hozzávalói:
50 dkg túró
25dkg margarin
2 csomag vaniliás cukor
1 csomag zselatin
20 dkg cukor
4 dl tej
3 banán
reszelt csoki


Az Elefántszem elkészítési módja:
Robot géppel összedolgozom a túrót, a margarinnal és a vaniliás cukorral A zselatinhoz hozzákeverem a cukrot, majd apránként a tejet és felfőzöm. Miután kissé kihül, a margarinos túróhoz öntöm és összeturmixolom. Egy alufóliával kibélelt, kör alakú formába körberakom a banánokat, beleöntöm a zselatinos krémet és dermesztem. Dermedés után a formából kiborítom, a fóliát leszedem, csokireszelékkel díszítem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az elefántszem elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook