Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Szerintem Sári egy gusztustalan nőszemély, főleg az alapján írom, amit belökött az esküvői helyszínen a laktózmentes kaja hallatán. Barbiék helyében már ott hazaküldtem volna. Azt sem értettem, hogy később miért Barbi és Joe ment még utána megalázkodni előtte és a nyikhaj pasija előtt, mikor azok ketten ocsmány módon kibabráltak velük.
Ja, és még nekik állt feljebb...Konkrétan mindketten egy pofán vágást is megérdemeltek volna. Nagyon nyílik a jeleneteiktől a bicska a zsebemben, még akkor is, ha tudom, hogy ez csak egy kamu reality. :D
Sárikát amúgy öltöztethetnék előnyösebben is, vagy megajándékozhatnánk egy kondibérlettel, mert lassan úgy néz ki, mint egy vágósertés.
Mindenki úgy kezel,hát gyerek is vagy Sári.
Pedig el volt kényeztetve, csak ő az a fajt úri fiúka aki épp ezért lázad a jólét ellen, de ha baj van akkor megy , hogy segítsék, mivel nem dolgozik, mi a francból él, tán a zenélésből ??? Sári meg egy idióta , aki fel sem fogja, hogy ha nem segítenének neki, akkor már rég nem lenne vele a kislánya. Abból tán tanulna, ha Joe-ék és Karcsiék is elhajtanák a szerelméhez és éljenek családi életet, nem tudom akkor mire menne ez a két kis hülye gyerek ! Persze mivel Zsófikát szeretik nem teszik meg, pedig megérdemelné Sárika, hogy tudja tényleg, hogy mivan ha magára tud csak számítani, nagyon szemtelen most Barbiékkal! De bízom benne , hogy észheztérítik !!!
Szerintem meg lehet,hogy majd ez lesz.
Sárit én se csípem. Szerintem ő még nem érett meg ehhez, ő inkább egy kamasz, akinek bulizás kell. De akkor mi a francért ragaszkodik a gyerekhez? Inkább adná oda Barbiéknak, akkor megmaradna a kecske és a káposzta is. Láthatná, viszont nem kéne érte annyi felelősséget vállalni, Barbiék meg boldogok lennének:) De amilyen büszke pics, ez úgyse fog megtörténni.
Szerintem a legjobb arc:)))
De most úgy néz ki, visszatér a régi Kristóf...
Szerintem nem Kristófra gondolsz ,hanem Robinra.
De azért az pihent agy volt, amikor Kristóf az állatkereskedésben macskát keresett:
= kínai étteremben dolgozok, és elfogyott az alapanyag!!
Hát akkorát röhögtem, majdnem lefordultam itt a kanapéról... :)))
Sári + Kristóf = akár együtt, akár külön-külön, de amikor megjelennek, már kiráz tőlük a hideg!!
Két ilyen idiótát, és valóban, Sári miből él, miből tartja fenn nemcsak önmagát, de a gyerekét is?? Ha még kap is gyerektartást, az nincs annyi, hogy mindenre jusson belőle.
Az a gyerek is csak akkor kell neki, amikor valahol valami előnyöket tud kicsikarni, egyébként pedig vigyázzon rá, és nevelje az, akit éppen be tud palizni!!!
Mindegy, akkor is egy tuskó, szerintem.
Igen,és megkedveltem a végére Kristófot.
Pont, hogy nincs elkényeztetve, szeretetet semmit nem kapott. Hogy miből él, meg hogy hol lakik, az viszont érdekes, szerintem csövezik. A szülei elzavarták.
Én ki nem állhatom, idióta elkényeztetett milliomos gyerek, aki könnyen veri magát a szülei pénzére, miközben esze ágában sinc shasznossá tenni magát.
Nekem is ez volt az első gondolatom...ők olyan szépen távoztak, miért kell ezt is elrontani?
Szerintem ő a legnormálisabb:) Nem csak meg senkit, nem bánt senkit, csak vannak dolgai:D
Egyedül Robint bírom ebben a sorozatban.
Nem hiszem el, hogy miért kell elcseszni Kristóf és Petra kapcsolatát...ráadásul pont Evelin. Ő is tök normális volt. Miért kell mindenkiből idiótát csinálni?
Szerintem jól néz ki, egyedül a tartása szörnyű.
Nagyon buta lány.És tényleg trampli :)
Ez a Sári akkora egy kőbunkó trampli, nem értem, minek mutogatják ennyit. Méltó párja amúgy Robinnak.
További ajánlott fórumok: