Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
miért tud értelmesen is beszélni?
Igai öröm látszott.Láttátok mit nyiltakozott egy szépségversenyen Éjjel-Nappal Lali?
Nem jobb,de azok sem jók.Hajni feje nagyon fura :)A hangja meg még furább :) Hegeszteni lehetne vele :)
Csúfka? Na nemár! Jobb kiscsaj mint Béczy két csaja
nagyon utálom de most aranyos volt
Igen,sajnos semmivel sem rosszabb a csávó mint a csaj.
Karolánál ez gyorsan megy :)
naaaaaa pár percre kimegyek karola meg ez a majom mit csinál
Lali apja is olyan béna ,nem ?
Nem tom de nagyon csufika :)
Karola is hamar rendbejött :)
Hajni minek megy állandóan Milán nyomába ha utálja?
Szegény Hajni olyan nyomi.
A lányokkal ez a dolog nagyon erőltetett és gyerekes.
szegény ezzel a két agyatlannal, hiába az alma nem esik messze a fájától, na meg ez másik két gyagya most komolyan halat lopnak,mi lesz még
na pont ez az vagy véres vagy annyira hülye vigjáték hogy attól vagyok rosszul, ha jó filmet akarok a youtube-on keresek,ott legalább én választom ki megakarom-e nézni vagy nem
Persze! Mit gondolsz, én miért nézem?? Azért mást nem nyomnak! Azért mert azt hiszik, hogy nekem ez tetszik, hogy nekem ez kell, mert ez az én szintem! Ennyire hülyének néznek! Hogy magyar adón gyakorlatilag lehetőségem sincs, valami komolyabb műsort néznem. Mert ha legalább heti 1-2 este nyomnának valami komolyabbat is, nem szólnék egy szót sem... de választhatok: vagy ez, vagy azok a filmek, ahol q-számra folyik a vér!
csak akármilyen alacsony értelmi szinvonalon vannak ezek a müsorok azt mond meg mi a fenének nézzük azon kivül hogy sok választás nincs műsor terén
Amikor még az u.n. kosztümös filmeket néztük, akár a Jókai regényekből készülteket, akár valami színházi élő közvetítést, hasonlókat, még azok is sokkal többet értek, és mennyivel olcsóbb volt a tv-csatornának 1-2 közvetítő kocsit kiküldeni a színházba, vagy éppen a már korábban elkészített film vetítési jogát átvenni... nem pedig ilyen silány akármik forgatására költeni kismilliókat.
Szóval az dühít, hogy azt hiszik rólam, nekem ez a színvonal is bőven elég!!
csak azt nem tudom mi a fenének nézem semmi értelmes nincs benne,csak ez a sok elmebeteg, de az egész tv műsor szánalmas a mi szolgáltatonk most lecserélte a film+2-tőt rtlgold-ra ugy sz-r az egész ahogy van ,,mónika,,balázs,,anikó,,sho most komolyan van még ennél lejjebb
Ennek az egésznek már se füle, se farka.
Az, hogy az a kb. 15-20 állandó szereplő, és 3-4 helyen laknak, és esténként 2-2 csapat hülyébbnél hülyébb bárgyú történeteit nézzük, ez már valóban kritikán aluli.
Az egészet úgy kellene befejezni valahogy egyszerre, pl. egy közös nagy bulin, pl. a sziget-fesztivál, hasonlón "véletlenül" ott az egész banda, és ott ha nem egy tragédia nyomán vesztik életüket, akkor egy nyugati pénzgyáros viszi el őket a jachtjával egy világ körüli útra, és hajótörést szenvednek a kincses szigeten... mindegy, akárhogy, de ezt a sorozatot már be kellene fejezni valami értelmes módon. Ha egyáltalán van még valami gógyi a forg.írók fejében.
Gyalázatos, amilyen mélyre tudnak süllyedni a kultúra színvonalán.
barbika ,,bölcsebb maradna ha csendben maradna,, nem kellene az észt osztani az erkölcsről mert azt sem tudja mit jelent
További ajánlott fórumok: