Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Most épp egy egész falut akar venni...☺
Húzzák, ameddig csak lehet.....
Soha nem derül már ki hogy Karcsikáé a gyerek?
Jó estét!
A történtekkel kapcsolatban: Azt, hogy Lali teljesen idióta , azt már tudjuk. De azért az már túlzás, hogy Gábor megtudja, mi a terve a haverjának és nem figyelmezteti azonnal Joe-t. Tönkretehetik ugyan az ottani jövőjét és elérhetik, hogy visszatérjen Bp-re; de ha elzavarja őket örökre, akkor ne sírjanak utána!
A forgatási helyszíneket csak bérlik. Nyilván a tulaj eladta a lakást, ezért kellett onnan eljönniük.
Lali egy igazi bunkó...rápisil az épületre...akkor legalább pisilt volna a tujához vagy a domboldalra. Joe helyében elzavarnám őket a francba, ennyit a vidéki nyugalomról, amit megálmodott magának.
Elmebaj, szokás szerint.
Gábor és Laller úgy tönkrevágták Joe reputációját a faluban, hogy csak nah, alighanem kénytelen lesz visszajönni Budapestre.
Tegnap nem tudtam követni ,volt valami ?
Szerintem az RTL költségcsökkentés címén feladta (talán eladta) azt a lakást, ahol eddig Joe és ingyenélő barátai székeltek. Egyelőre átmeneti megoldásként csinálják ezt a hülyeséget.
Én csak azt nem értem, hogy Gábor miért megy velük szintén vidékre, amikor neki van saját lakása, és nagylelkűen a hülyegyereket is szárnyai alá vette.
Debil Lalit valaki vágja már képen egyszer!
Két ingyenélő csaj, talán dolgozni kellett volna, lenne pénz
Joe barátai vidéken....
Jó estét!
Fogalmam sincs.
Én úgy hallottam, hogy Joe beújít valami csajt vidéken, aztán jönne vissza Pestre...
És akkor most hol folytatják ? Nem is lesz bázis ?
Nekem is nagyon furcsa így.
Olyan az érzés, mintha ez már nem ugyanaz lenne... felakaszthatunk egy régi nevet valami másra, de az már nem lesz az...az ÉNB-ben most eltört valami.
Vmelyik vidéki kiskorú, akit Laller leitatott....
Ki esett bele a patakba ?
ahol ezek az idióták megjelennek kő-kövön nem marad,
Milyen barátok ők,akik élni sem hagyják,folyton belepofáznak az életébe? Meg sem kellett volna adni a címét ennek az erőszakos,idióta bagázsnak,akik közt egyetlen normális fazon nincs!Még az a sasorrú Tamara hiányzik a fesztiválhoz!
Leitattak a fiatalokat ott, ahol most Joe lakik, és beesett a patakba. Erre kapta fel Joe a vizet. De ez majd a következő részben lesz, igen.
én is csak arra nyitottam ki a szemem,hogy Joe kiabál ,,,takarodjatok innen,,, vagy valami hasonlót,de az majd a következő részben lesz,
Laliék +csinálták a balhét.
Regina Lmehetne a francba
Jaaaj, megint Tamara-Joe vonal. Kit érdekel ez már
két ingyenélő ódzkodik fizetni a testükkel a hétvégére. Finnyások!
A Joe-féle falu addig jó amig fital az ember...
További ajánlott fórumok: