Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Én sem értem, szerintem Regina egyáltalán nem csúnya, daginak se dagi csak van rajta plusz, ennyi.
Csak annyira furán beszél, nem természetes.
Dénes nagyon aranyos,és normális:)
Nem csúnya Regi,a barátnője(csaja) na az csúnya.
Ma nagyon parasztok:)Lali,Marci,Zsófi
Regi nem tehén és nem csúnya!
Na eddig se kedveltem Zsófit, de Regi helyébe biztos pofán törölném....akár utólag is:)
ZSófi nagyon szánalmas volt most...
Az,Gábor le akarja majd buktatni.Zsófi nagyon búnkó volt most,megérdemelte a pofáraesést.
Hülye p.csa ez a Zsófi.Mondjuk nem épp a vendégek előtt kéne ezeket a dolgokat lejátszani.
Nem boszorka, inkább BANYA !
Igen,ez is roppant érdekes :)
Az is érdekes, hogy szex után is bugyiban-melltartóban, alsónadrágban fekszenek :))
Tulajdonképpen egy valamirevaló szereplő sincs.
Lalit biztosan élvezhetjük az idők végezetéig,mert nagy a rajongó tábora,és még mindig találnak neki valami idiótaságot.Mondjuk ha lehetne kiíratnám a sorozatból a fele társaságot,kezdenek unalmassá válni.
Rita egy kellemetlen intrikus, aki boldog, ha másnak bosszúságot okozhat.
Immár kezdet óta gyakorlat, de nem túlzottan eredeti, hogy a lányok mindegyike melltartóban alszik/!/, majd felkelvén nem a fürdőszobába igyekszik, hanem a nagy közösségi terembe-reggelizni..
Nem túlzás ez?! Valami közbülső megoldás kellene, mert ez így nevetséges és nem is hihető..
/..igaz, mi az, ami itt reális? Sajnos, semmi./
Ha már annyira váltogatják a szereplőket, én könnyű szívvel megválnék pl. Ritától, az agyon tetovált, Regináért rajongó sráctól, de a félnótás Lalipoptól is..
Persze a flegma, szúrós modorú Kristóf is eléggé bosszantó.
A sorozat leggyengébb láncszeme a ki tudja, miből élő Hanna, valamint a pizzériás, lángossütő társai, akik számomra lebegnek a levegőben:vannak is, meg nincsenek is, semmit nem lendítenek az egyébként is harmat gyenge, szétszórt, hevenyészve összedobott cselekményen.
Az egész egy nagy semmi, amit esténként mutatnak erről a fura, bulizós bagázsról.
Az őszinte érzelmeket úgy látszik, nem itt kell keresni, ilyesmit még mutatóban sem látni, ami szerintem a készítők szegénységi bizonyítványa.
Nekem is szimpi volt Fanni!De Rita szépen "segít" neki,hogy megváltozzon.Szegény Kristóf 26 éves lett!!!Mi lesz véle ha 50 éves lesz! :D Barbiról most nem volt szó! Reginek nem ízlik a pasi husi! :D
Rita egy elmebeteg!
Fanni eddig szimpi volt,de már elrontották.Ritát kiírhatnák már.Igazi boszorka.
Észre sem vettem,hogy nem volt:)
Milyen jó volt egy rész hülye Lali nélkül !
Zsófival az abaj, hogy nagyon magának való nő, apuka pici lánya , aki mindent megkapott és most , hogy nem kapja a pénzt szerencsétlennek érzi magát, pedig már ideje volt dolgoznia - igaz egyfolytában csak lóg a munkahelyéről - és ez, hogy egy pasinak nem jön be nagy törés az egőján, főleg, hogy Regi a vetélytárs .... megérdemelte ezket a pofonokat, csak nem tanul belőlük
Nem is értem én Fannit ! A testvérét beköpi egy idegbeteg nőnek ? ...és még mindig mondja mit hallott stb. ..és ha hallotta ? ! .. rátartozik ??? Nem ! Utálom az ilyen pletykafészkeket ! Minden ilyen sorozat a pöletykáról - kibeszélésről - a véleletlenül kikottyantásokról ... stb. Soha nem tennék ilyet ! Nem tudni mi az igazság és bekavarni egy kapcsolatba nem szimpi. Mondjuk Marci Klárikája sem különb, csak úrinő módon adja elő, neki is kellene Marci, tehát úgy gondolom, hoy ha szépmennek ANikóval, nem Ritához megy vissza, hanem Klárival kezdenek bele valamibe. Dénes nekem is szimpi - főleg ahogy két kis idiótát kioshztotta !
Az a csávó lökött és rém ronda is :)
Regina bisex,igen,van egy nagy szerelme,aki lány.
További ajánlott fórumok: