Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
"Amikor Ritát felhívja a húga, hogy meghalt az anyja, és másnap lesz a temetés, Rita sokkot kap."
hát de meghal, bocs ha lelőttem a "poént" :-)))
3 hónap után
be is tenné a kaput
minimum 1 hónap, nehogymár megszülje akaratom elenére
Igen. De mostmár nem is kell bejelenteni, mert magánügynek minősül vagy mifene.
Áron anyjával kapcsolatban már kifejtettem az álláspontomat. Ha ő megengedi magának hogy pofozkodjon, akkor akár idősebb akár nem, Hannának szépen komótosan vissza kellett volna ütni. Semmi joga nem volt megpofozni. Amúgy Hanna pl a megjegyzéseket kaja közben nagyon nagyon jól kezelte:) Meg is érdemelte A VÉNASSZONY.
Hamég1x Lmondja
"Mi lesz ha nem tudom eltartani a kisbabámat" belevágok a tv-be
:)
Mert Anikó egy béna lúzer,azért.
Nem hiszem.hogy meghal.
Miért nem ment el semelyik modell Anikó pártijára? :-))))
de most komolyan, összebeszéltek, hogy szabotálják?
Előzetes szerint Regi alkesz anyja meghal?????
Barbit csapja már valaki szájon....
megint ez a kisded besértődés...
Sajnos nem sikerült felnőnie.
Hahahaha, jól bevásároltak (ekkor nem számít, hogy mennyit költenek), és nincs is gyerek.
Az is gáz, hogy csak azért aggódott Joe dereka miatt, hogy ki fogja eltartani a kölkét..
Szánalom a csaj, szerintem nem is szereti Joet-
Férjem van, és azt mondaná, hogy rendezzük egymás közt a dolgokat. Egyébként úgy van vele, hogy ha az anyja idáig jutna, hogy megüsse az ő feleségét, akkor szerinte nekem ugyanúgy jogom van visszaütni (magyarul megvédeni magam). Mert az hogy idősebb, ilyen esetben nem kiváltság. Ha ő nem tisztel meg engem, nekem sem kell őt tisztelni....és a korát sem.
Kb ennyi. Innentől én is jogosnak érzem, hogy ne hagyjam magam bántani. Mi ezzel a probléma?
Egyébként szerencsére az anyósom eléggé érett, értelmes felnőtt ember, és nem fog lealacsonyodni olyan szintre, hogyha nem kedvel, akkor pofozkodik.:)
A gyerek meg fogja magát vissza
Bizonyára nézted korábban is a sorozatot
Mindig a felnőttek kértek elnézést hogy rendre utasitották a gyereket
Hogy beszélt az anyjával és az apjával Hannácska akik eltartják?
Nehogymár a nyuszi vigye a puskát
Barbi tényleg irtó buta....sokkot kap a gyerek:D
Láttam a következő rész tartalmát... hát halljátok, ha engem b..szna pofán így anyósom, vagy korábbi anyós jelöltem, engem nem érdekelne, én visszaütnék. Azért ne engedjen már meg mindent magának, csak mert ő felnőtt, a Hanna meg a gyerek....
Jaaaj, sokkot kap a kisbaba
Anyám! Már felülnék a motorra és meg sem állnék csak 1000km távolban