Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Bagoly mondja.
Persze megérdemelné Viktor, de Zsófi is.
Zsófi mikor dolgozott rendesen? Kb. azt kapja vissza mindig, ahogyan viselkedik.
Zsófi mekkora tahó! Dorina próbál vele normális lenni, erre kötözködik vele, Zsófinak megint nagy lett az arca, hogy van hol laknia.
Borika szánalmas, Viktor végül is csak azt teszi meg a csajokkal, amit azok hagynak neki...
Viktornak jó beszólása volt, amikor Zsófi ment fel a lépcsőn Gerivel, és mondta neki, hogy menjünk a szobámnba
Erre Viktor?: Nincs is szobád :-)))))
Ha Mirinek van kis esze, otthagyja Kareszt. Nagyon gáz volt, ahogy Hannát ajnározta őt meg le sem tojta.
Nem csodálkozom, hogy Joe besokallt Barbitól. Sokkal jobban illik hozzá a Luca.
Na Joe csak összejön Lucával.
Zoli ahhoz képest, hogy be van rúgva, ahogyan mondja, elég józanul gondolkodik.
Tiszta gáz,de a,úgy is dolgozom nem nagyon tudok figyelni :)
Az volt a kérdése, hogy barátok között egy ölelést lehet-e.Lehet, volt a válasz. Erre smacizik.Ez nem sunyiság ? Végül is felfogás dolga.
Ezt senki sem mondta.
Egyébként igenis kedvelünk, n'est-ce pas?:)
Nagy dolog!:P
Én ananászkrémes étcsokit ettem, egy egész táblával!:)
Szerintem ez nem sunyiság.
Anikó a sunyi? Hisz Ákos egy langyosvíz!
+int látom hogy nem szettek ti engem itten!
Akkor Lmesélem, hogy bécsi felvágottat ettem rozskenyérrel és darált cseresznyepaprikával, csemege uGorkával, rá egy jó korty pezsgő és most egy sör
Valaki?
Na tessék ! Most sem ért a szóból, nyomul és sírdogál ! Sunyi,sunyi,sunyi !
Anikót azt hiszem a VV-ben utáltam meg.Állandóan bevetette a sírós szemeit, közben meg a háttérben aknamunkát folytatott.Szóval végtelenül sunyi volt, szerintem maradt is.
Ákosnak nővére van?
Akkor hozzuk már össze Anikóval!
Legalább egy kérdést oldjunk meg!:)
Lalika normális fiú vagy ? Adekvát kérdés...
Nekem ez már sok, egyébként meg észrevenni, hogy kinek tetszik, kinek nem.
Micsoda beszólásaid vannak...:P
Én se. Nekem úgy mesélik mi megy éppen
Ha valakit meg akarsz fogni magadnak, néha kezdeményezni kell...vagy épp nyomulni.
Például visszataszítónak tartom, hogy ennyire rányomul egy pasira, mint most Ákosra, előtte meg x.y. - ra.
Ez most annyira gagyi,hogy nem nézem...
Borika annyira hülye, hogy görbíti a teret!
ezt nem tudom lenyelni."
Hm! Mondta Borika miután végzett Viktorral
A Barbi nevű kecskéért!:)
Idegbajt kapok tőle!
További ajánlott fórumok: