Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Lali jó ember, mint általában az ártatlan hülyék
Viszont biztos rendesebben lerendezte volna a "Szakitás bt"-n keresztül és pénzt is keresett volna
Persze, majd később lesz gyerek
A másik hülye!
Persze!
Különben nem lehetne tovább húzni ezt a szálat.
De mindig Zsófiba kell belerúgni???
Kb. fél éve. Mert az olyan érdekes, amikor Regi meg Zsófi veszekszenek...bár inkább Regi üvölt...
Jó estét!
Nincs már ülőhely?
Kell a sorozatba egy ilyen szereplő is :)
Tényleg, most hogy mondod, mióta játszódik már ez a "Zsófi-Regi problémakör"?? nem emlékszem de egy fél éve már tuti..
Zsófit valamiért utálják a forgik, más ötletem nincs, miért keveredik mindig ilyen helyzetekbe...
Mint ahogy a Zsófi-Regi problémakör is lerágott csont már, nem tudom, mit remélnek, mit lehet még ebből kihozni...
Szegény Regi... :( És annyira jól színészkedik!
Zsófiról amúgy ti mit gondoltok? Szerintem neki is mindig összejönnek a dolgok, amik miatt folyton bajt csinál, de ez nem mentség.. amit Regivel csinál arra már nincsenek szavak.
Hát jah, valahogy úgy.
Mert ez az ÉNB!
Akkor ma lesz a nagy lebukás ? Zsófi - a múltjával együtt - természetes, hogy az albérlet nappalijának közepén csókolódzik Félixszel, Reginát meg valaki beengedi ?
Tényleg ugyanazok írhatják a forgatókönyveket, mert nem igen tudnak a nevekt elvonatkozni , itt és a BK-ban a Zsófik -k..-ák, a JR-ban még kislány, szerencsére őt még nem tudják lejáratni