Egyedülállóként=magányosan! (beszélgetés)
Bocs, így akartam írni:
S találtál benne hasznos információt?
Na igen jöttek a közhelyek hogy aki ilyen szép (ez így van), ott biztos sok a jelentkező. Mondjuk nem mindegy milyenek a jelentkezők.
Én a másik oldalon vagyok, s keményen szelektálok, de emberi tulajdonságok alapján. Csak azt várom el amit én is meg tudok tenni.
Fontos hogy ne érezd magad fél embernek pár nélkül. Ez az egyik legrosszabb amit tehetsz. Te vagy egy önálló egész, aki járja az útját, s ha valaki érdekesnek találja az utadat, akkor csatlakozni akar. Te döntöd el méltó-e útitársnak avagy sem.
Hódolj a hobbijaidnak, járj az utadon, s ne roskadj le ennél a kereszteződésnél várva másokra. Hisz lássuk be, egy vidám fütyörésző utazóhoz szívesebben csatlakozik az ember.
S találtál benne hasznos információt!
Egyébként valóban nem az számít, ki hogyan néz ki, hanem kisugárzás. Soha nem tartottam magam nagy számnak külsőleg, mégis rengeteg irigyem volt, mert "tudtam viselni" ami megadatott, és nagyon sok fiú érdeklődött utánam; alig győztem válogatni.
Ne akarj mindenáron egy pasit magad mellé és megalkudni egy esetleges nem igazán jó kapcsolattal. Biztos, hogy rád fog találni ismét a szerelem, csak semmi görcsösség. Most próbáld az egyedüllét előnyeit kihasználni.
Az egyedüllét nem = magány.
Lehet valaki egy társas kapcsolatban is magányos.
A normális pasi rád fog találni!
Az egyedülállóság nem egyenlő a magányossággal!
Az sem mindegy, hogy az ember testileg vagy lelkileg van egyedül. A másik oldala a helyzetnek a társasmagány... az sokkal rosszabb.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?