Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Szépség & Egészség témák » Édesanyám megmentette az életemet cikk

Édesanyám megmentette az életemet


18 éves koromban édesanyám megmentette az életemet.

Az ember tanul, siet, rohan, robog az élet ritmusa. Aztán történik valami hirtelen.

Édesanyám megmentette az életemet

Az az elv, hogy nem mondom, de hát mégis elmondom mindenkinek: Édesanyám megmentette az életem: újraélesztett.


Rohanni és mindent jól csinálni... Barátok és család. Tanulás, tanulás. Készülni a vizsgákra, magolni és gyakorolni. Nem vagyok az a típus aki Mekiben ül, vagy nyomja kólát (jó kicsit de naponta NEM!) Se cigi, nem próbáltam, de kávét sem! Ételre is oda figyelek, fontos a minőségi étel. Itt azt értem, hogy a termelőtől vásárlunk, amit tudunk. Folyadék... nos, megy a papolás: igyál eleget. És milyen fontos? Nagyon. Most, hogy kötelezően innom kell, már tudom!

Milyen jó is volt, hogy forgó rendszeres suliban tanultam, megízleltem a különböző szakágakat, szakmákat 3 hónap alatt. Az egészségügy is benne volt és Édesanyám sokat segített a tanulásban. Ennek is köszönhetően sikerült megmentenie engem.


Itthon történt, ez volt a szerencsém!

Gyakorlat után egy forró nyári napon hazamentem. Két kis vizsgán túl voltam, ami elég kemény volt. Egy ér kitágult fejemben, emiatt epilepsziaféle görcsöt kaptam és lenyeltem a nyelvemet. Hiába kiabáltam, senki nem hallotta. Mint kiderült, igazából én csak feküdtem mereven, nem rázkódtam meg ilyenek és szám nem mozdult egyáltalán. Láttam Anyumat, hogy küzd értem.

A szomszédok is segítettek neki, nagybátyám hazasietett hozzánk, érezte gond van, az alattunk lakó is jött, felkapott és kivitt az erkélyre.

Fekete fény láttam, aztán fehér fényt, hideget éreztem, valami poros, édeskés illatot, aztán már csak azt éreztem: levegőn vagyok.


A mentősök mondták:

- "Isten hozott újra az életben, Újraszülettél."


Anyum sírt örömében, megmentett. Bevittek a mentővel és sok vizsgálaton átestem. A vitaminszintem elszállt és a bevitt folyadék nagyon kevés volt, amit naponta ittam. Anyum egyedül volt, így beengedték mellém végig.


Most már gyógyszert szedek. Figyelnem kell arra, mit eszek és mit iszok, mennyi vitamint szedek. Csak felügyelettel sportolhatok. Le kell mondanom a moziról a villódzó fények miatt. Nem hallgathatok nagyon hangos zenéket, nem használhatok fülhallgatót, nem mehetek koncertre.


Egy ideig rengeteg kérdés foglalkoztatott. Aztán elmúlt az érzés.

Mindegy, hogy hány éves vagy, veled is megtörténhet bármi vagy családtagjaiddal. Mióta ez megtörtént velem, érzékenyebb vagyok dolgokra, mindent másképp élek meg, másképp látok és még többet segítek, ha tehetem. Meditációk, Egészségesebb ételek, életmódváltás már sokadszorra. Boldognak lenni sajátosan! És naponta hálát adok az életemért és igen egy Ámen is elhangzik, ha úgy érzem. Jobban hiszek.Légy erős, ne gázolj át szavakkal másokon,

mert nem tudhatod, mi történik majd.

Üdv: Laca
Írta: s.Laca, 2021. október 20. 09:35

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook