Édes élet- TV2 (beszélgetés)
Fésűs Nelli párjához mit szóltok?
Full gazdag és milyen sóher,meg kibuktatna ha elszedné előlem a kaját a párom,ebéd helyett zöld löttyöt tenne a tányéromba.
Biztosan sokan, tagadják, én nem. Nézem ezt az épületes műsort, mert nem nagyon van más. Filmek ezerszer ismételve, természetfilmeket pedig nem este, alvás előtt szoktam nézni. Ilyenkor már az kell, hogy tudjak rajta nevetni, kikapcsoljon az egész napos stressz után.
Gáspárékat nagyon nem szeretem, rajtuk már szórakozni sem mindig tudok.
Berkiéknél Pamela talpraesett kis menyecske, ahogy osztogatja néha a magától teljesen elszállt Berkit. Krisztiánban az az egy szimpi, hogy amit eltervez, azt megcsinálja. Pl.Duna átúszás, gyaloglás. A kislányuk csuda aranyos. Nem hisztis egyáltalán, látszik, hogy kiegyensúlyozott baba.
Varga Viktorékat nem tudom ki könyörögte vissza, szörnyűek.
Lesi úréknál Csilla hisztis nagyon, de van azért igaza is. A hapsika azt csinál amit akar, ő meg üljön otthon és nevelje az örököst. És még azt sem közlik vele, hogy te hülye, el van adva a fejed fölül a lakás.
Zámbóéknál felcserélődtek a szerepek. A hisztis p..a a "férfi" a konfliktusmegoldó meg a nő. Ennyire nem lehet hülye valaki. Jó, hogy biztos forgatókönyv is létezik, de nem annyira jó szinészek, hogy így el tudják játszani, kell hogy az életben is hasonló karakterek legyenek.
összességében el lehet mondani, hogy a férfiak el vannak szállva teljesen maguktól (Berki, Győzi, Zámbó, Varga)A csajok közül ez inkább csak Kelemen Annára jellemző.
Egyértelmű, hogy a Pamela csak a pénzért és az ismertségért van együtt ezzel az ősbunkóval.
Amúgy a legtökéletesebb páros a Kelemen Anna és Berki lenne, be sem férnének abba a nyúlketrecnyi lakásba az arcuktól.
Nem kamu! Nem hiszem, hogy a Klapka belemenne egy kamu vásárlásba. Ő erre nem szorul rá. Ettől az aranytól nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, de a legfelháborítóbb az, hogy azt bezzeg cserébe nem engedi meg, hogy Pamela rárakja a gyerek csuklójára azt a kis ezüst láncot, amit vett. Hihetetlen anyagias, sóher pali, aszerint értékel mindent, hogy mennyibe kerül és az embereket mind felhasználja a saját céljai érdekében. Ahogy meg elkéstek a keresztelőről és ott kunyizott a papnak... állati kínos volt. De ő ezt se veszi észre, hisz mikor a pap engedett az erőszaknak, megint fényezte magát: "ezt is elintéztem". Ebből se tanult, hogy mit lehet és mit nem. Ami meg a lakást illeti, majd nézd meg, hogy hova fognak költözni!
Győzike: tudtam, hogy megint összejönnek majd Beával. Csak azt nem, hogy Győzinek ilyen hamar hiányozni fog az asszony. Tényleg egy barom ez az ember! Bea se semmi: mi rosszat tett az a csokor szegfű, hogy meg kellett taposni? Én egy szál szegfűnek is örülnék. Aki ilyenre képes, az egyéb dolgokat se becsül meg. És tényleg nem, hisz sok rosszat el lehet mondani Győziről, de hogy ő hozza a pénzt és az ismertséget, az fix. Nélküle a többiek senkik.
Tegnap láttam azt a részt, amikor Berki aranyat vett a gyerekének. Persze tudom, hogy kamu az egész, de akkor is elég bicskanyitogató.
Voltaképpen miért egy ilyen lyukban laknak, ha csak zsebből kicsenget majd 30 milliót?
Az is tipikus, ahogy megalázta az állítólag szeretett nőjét csak azért mert neki az ezüst ékszer derogál.
Hát igen, csalódott vagyok. Mondhatjátok hogy idealista vagyok... én nem így mondanám, inkább hiszek, hinni szeretnék benne, hogy mindenkiből kijöhet az érték. Hát igen, csak mikor és mennyire? Most úgy néz ki, Győző még hülyébb, mint mielőtt kiment. Ugyanazt a marhaságot csinálja, csak már Bea nélkül - egyelőre. Talán csak arra kell neki ez az egész, hogy csajozzon. Kár, mert a kibucban úgy tűnt, kijön belőle egy eddig nem ismert normális, lehiggadt valaki, erre hazajön és megint kiabál, hadonászik - jaj. Hát, azért sajnálom. Mindegy, meglátjuk.
Annácska tényleg rémes. A vicces az, hogy állandóan olyan helyzetekbe keveredik, ahol alább kéne adni az óriási igényeiből és be kéne érnie szerényebb körülményekkel, lehetőségekkel. Vagyis a sors figyelmezteti őt, és felkínálja az utat, amin járnia kéne, ha normális akarna lenni. De nem, ő nem teszi le a puccos s.ggét akárhová, már bocsánat. Kár. Talán ő benne is ott lapul a sok mű cucc és smink alatt egy szerethető, szerény nő... jaj, nehéz dolog ez, hm. De nem akarok pálcát törni felette, csak olyan sz.r ezt látni, tényleg.
Èn is bele szoktam nezni. Ez az Annacska milyen idiota egy no tenyleg van valaki aki elmenne egy koncertjere? Azt hiszi magarol ,hogy egy vilagsztar.
Berki egy bekepzelt alak es szerintem pofatlansag, hogy elindul penz nelkul es kihasznalja az emberek joszandekat.
Forgatókönyv ennyi! Nehogy elhidd, hogy ilyen a 'kameramentes' életük!
Valamit mutatni kell!
Nézi valaki? Igen, csak szégyellitek?
Pedig most, bár csak egy hülye celebműsor az egész, érdekes dolgok történnek. Elsősorban Győzire gondolok most, akinek úgy látszik, elege lett az eddigi életéből meg a családjából és lelépett Izraelbe egy kibucba. Ez valami egész másnak tűnik, mint az eddigiek. Lehet, hogy ennek az embernek elege lett az egész eddigi hamis életéből és most elment, hogy megtalálja az igazi önmagát? Most biztos azt hiszitek, túlzok, hiszen lenézitek ezeket az embereket, nem nézitek ki belőlük az értelmes lépéseket, de most ez komolynak tűnik és akár valami pálfordulásnak is nevezhetjük. Sors, katarzis... ilyesmik jutnak eszembe. Ki tudja, mi lesz, én mindenesetre drukkolok neki. És ha egy ember változik, óhatatlanul a többieknek is kell, akik körülötte vannak. Lesz itt még sírás-rívás és az fogaknak csikorgatása! Lehet, hogy a legfőbb celeb lesz az, aki kihátrál ebből az egész képmutató genya celebvilágból? Én örülnék neki.
Berki keményebb dió. Hihetetlenül egoista és nagyképű, de ha most nagyon idealistát akarok mondani, lehet, hogy rejlik benne egy figyelmes, nagyvonalú és szerény férfi, aki senkit sem használ ki... csodás lenne! Mindenkiben benne rejlik egy jobb, egy igazi én, és lehet, hogy ezek a senkiházi gazdag szemeteknek tartott, ámde kicsit azért irigyelt celebek azt a sorsot vállalták, hogy megtapasztalva ezt az ál-világot kinőjenek belőle és normális, egyszerű életet kezdjenek élni. Persze nem mind, korántsem - de ha egy Győzike-szintű celeb képes lenne ilyen paradigmaváltásra, akkor azt mondanám: van értelme.