Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz! (beszélgetés)
Mondhatok valamit, ami nem ide vág?
De nagyon szomorú vagyok.
Szia
a táblázatba írd be a szeptembert.)
2011.09.02.
Visszaolvasgattalak titeket! :) Termeltetek bőven. :) Még csak most értem haza. Vacsi, aztán dőlünk le az emberemmel, mert már hiányolom. :)
További szép estét mindenkinek! :)
Mi is már régóta együtt vagyunk, nyáron lesz 7 éve! És még mindig nagyon jó a kapcsolatunk, sőt...egyre jobb!!! :) Nagyon boldog vagyok a párommal, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, még a baba témában is. Én 27 leszek, párom 30 múlt. Szerintem a legjobb kor a gyerekvállalásra, nem?!
Remélem ha nekiállunk nem kell hónapokat vagy éveket várni a babára, mert az rossz lenne. Én még nem voltam terhes, de most van 2 olyan ismerősöm is, akiknek volt már abortuszuk és most meg nem esnek teherbe. Te ettől nem félsz? :(
A nyár az kell.) ősz az nem rossz, meg nekem a párom még eddig nem nagyon akart babát, mert úgy van vele még éljünk...de őszre szerintem ő is akarni fogja.)
Már lassan 3éve élünk együtt...így már ideje lenne meg én már 33 éves vagyok...lassan kimegyek a korból...
Remélem összejön...nekem korábban már volt 2 terhességem...egyik sem jókor jött:(
Az egyik 2005 ben azt sajnos elvetettem, mert a kapcsolat első hónapjában jött...a másik meg 2007-ben szintén nem jókor...de ott a 9 hétben leállt a szív..ez van, így megfontolom mikor..fontos, hogy a párom is akarja ahogyan én...szeptemberben lesz 3 éve, hogy együtt élünk.)
Ez szép idő...meg ő is sokat beszél a babákról...múltkor találtunk egy baby hajbavalót...párom szerint ezek apró baba jelek..
Szió! De már beszéltünk, csak én nem vagyok olyan aktív irogató, inkább olvaslak Titeket!
Olvastam azt is, hogy előbb jött meg...nekem meg most később fog egy héttel! Már nagyon görcsölök, úgyhogy bármelyik pillanatban várható... :)
Igen, nagyon szeretnék babát, de majd aug. 6-án lesz a lagzi, addig semiképp. Még ki szeretném használni az "utolsó" nyaramat, ha lehet így fogalmazni!
Augusztustól vagy szeptembertől kezdünk bele a projectbe, de már a folsavat elkezdtem pár napja szedni, a MagneB6-ot merg már régóta szedem. Júniusban elmegyek nődokihoz is, hogy megnézze minden rendben van-e. Szerintem ez a maximum, amit tehetek egy egészséges babáért! Ja és nem cigizek már 3 éve...ez is fontos! És megpróbálok egészségesen táplálkozni. Most télen fogytam 13 kilót és még egyet sem szedtem vissza! :)
Ti mikor kezdtek el próbálkozni? Ha jól értettem akkor szept. körül?
Én annyira nem jól vagyok...ez a mostani vérzés teljesen más halványabb...de a hasam akkora mint egy ház...igaz egy l folyadékot bevágtam...
Képzeljétek sűt a nap és esik az eső.)
Szia mi még nem találkoztunk ill.) nem beszéltünk
Te babát vársz vagy már van babád, vagy tervben van?
Húúú mennyit írtatok reggel óta... Nekem szerintem most fog megjönni, már ezer százalék! Egy héttel később! Nagyon beparáztam, hogy terhes vagyok. Nem mintha nem szeretnék kisbabát, de még nem most, majd az esküvő után! Ne hogy már a saját lánybúcsúmon józanul nézelődjek!? Utána bármikor jöhet a baba, csak még 2-3 hónapot várjon.
:)
Én netezek közben eszek...meg agyalok, hogy miért jött meg?
23 napra..egy héttel korábban..
Közben Alekoszt nézek, jókat röhögök
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az, hogy ebben az évben csak az dolgozhat akinek szakmája van?Még a takaritónönek is papir kell?
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)