Dumálgatunk (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó étvágyat az ebédhez, aki meg túl van rajta, annak egészségére!
Luxi?
Baltazár?
"Szakdolis" Kata? :)
nincsen is ismerősöööööööööööm?
már elzárták a gázt:)))
de nem?tiszta ovi..de tetszik. jót nevettem
á, nem.
:)
beleolvasgattam itt.
vazzzz
de gyerkesek egyesek:))
anyúúúúú bántott.....
árulkodott.......
ő volt...
nem, ő volt!
nem értem.mire jó?
Oh, ez egy gyönyörű monológ volt! :D
Tudod, a szimpátiánk kölcsönös volt veled egymás iránt, de én veled ellentétben legalább nem jopófiztam a szemedbe, miközben mögötted áskálódtam.
De vonatkoztassunk csak el tőlem. Te voltál az is, aki miközben tök bírod Luxit, azért Pitzburnek a háta mögött mégiscsak leluxuskurváztad. A lényeg, hogy te tök egyenes vagy mindenkivel szemben. :D
Az illeto holgy ugy gondolja, hogy miattam ki van utalva, hogy az "ocsarolasaim" hatasara az emberek nelkulozni ohajtjak a kedves, egyenes es joszandeku tarsasagat.
Alairom, ne bizzom meg bennem azert senki, mert regota ismeri a nevem, de egy felnott embernek tul kellene lendulnie olyan dolgokon, melyekkel a napi eletben is kismillioszor talalkozhatott mar es inkabb azon elgondolkodni, hogy emberek miert kedvelik vagy nem kedvelik (akik talan kedveltek vagy megsem?). En egymagam eleg keves vagyok/lennek ahhoz, hogy masok hozzaallasat manipulaljam e tekintetben.
Bocs,de ezt nem bírom szó nélkül megállni.
Ugye nem gondolod hogy ez egy komoly érvelés?
mi lenne ha nem itt rontanánk a levegőt,elvégre ez nem a mi topicunk és meghívónk sincs hozzá.:)))
van ellenben amit dee írt ki,a pitzburg-ös,oda én minden jóérzésű hoxást várok :)))
Még a végén tényleg magunkba nézünk, na, nehogy már. :)
Hess, buta gondolat. :)
már mondtam, hogy baszcsizz be helyette.
látod, van akinek egy életen át megy...persze most én is magamra gondoltam.