Dumálgatunk (beszélgetés)
Megértem, hogy ez őt marhára frusztrálná...
Nem, én sem tudom, de feladni magadat teljesen azt biztos nem. Túl más világban éltek.
dehát mégis mit kéne tenni,hogy ne legyek túl sok?most tényleg azt várja,hogy nemtudom,járjak garbóban meg bokáig érő szoknyában,és akkor nem lesz semmi gond?akkor hol van a bizalom?szar ez az egész :S:S
Never say never only never never! :)
Megocsátanád!
Amúgy meg ez egy lecke volt, biztos ezt is meg kellett már tapasztalnod...
Luxi, én valahol értem a fiút is... SOK vagy neki....NEM MERI EZT ÍGY BEVÁLLALNI...Ennyi...
Látod, igazán szereted, iyenkor nem számít, hogy mit tesz a másik, "csak" fáj...
Az igazi szerelem nem haragszik, legfeljebb megölel, a vágy heve viszont gyakran indulatokba csap át.
na mindegy,meséljetek valami jót,legalább Fügéék kibékültek már?Vagy még nem járt erre fele?
engem még soha nem utasított vissza férfi,soha a büdös életbe.Ő megtette és mostmár a feje tetejére is állhat,ezt nembocsájtom meg,én a szívemet raktam elé ezüst tálcán kb...
hát egész reggel azon agyaltam,hogy bárcak ne irtam volna neki éjszaka az smst,akkor nem kapok ilyen választ...de legalább túlestünk rajta,még mindig jobb,mintha még hetekig bújkált volna előlem hülye kifogásokkal:s
Azért nem bizti, hogy ez a meccs lefutott...
jó,csak ha nemtud ellenállni nekem,nem csak a testemnek,hanem amúgyis,akkor miért dobott?:((annyira azt érzem,hogy most rohadtul haragudni kéne rá,meg utálni,de nem megy:(
hmmm...igen...sírás nélkül én sem birom ki,még a snassz apró vitáinkat sem:(((de akkor is....vagy csak én vagyok lemaradva és ez a modern divat?hogy mailben vagy smsben szakítani?régen míg ezek nem voltak legalább a baráttyát odaküldte a gyáva srác,hogy figyu,nem akar veled járni....az még embörközelibb is volt:)
tényleg sajnálom,őszintén:((
Ha ott lenne nem tudna ellenállni neked (nem csak a testednek, te mafla! ), nem vagy neki közömbös, de nem tudna az "eszére" hallgatni. Egyértelmű, hogy győzködte magát...
Luxi, a vágy még nem szerelem, de vágy nélkül nincs szerelem. :)
talán jobb is h nem a szemembe mondta,nagyon kiakadtam volna,én tényleg beleestem,így legalább nem hoztam magam kínos helyzetbe sírással meg hasonlók
tudom,de valahol végi ezt éreztem,hogy a farkával tud gondolkodni,amúgy meg..
:(sajnálom...de tényleg mondhatná szóban vagy ilyesmi,nekem nemteccik ez az smses sablonhablaty:(
Régen ez volt: :)
Legalább most már elárulhatod a nevét! :)
hát nagyon örülök neki,hogy megdugni nem lenne rest,csak épp álni ne kelljen velem...
ez tényleg valami tinis búcsúszövegnek hangzik....:(
hát nemtudom,te vagy a profi a férfi szívek összetörésében,ha azt mondod ez a standard szöveg,elhiszem:D
Lehet, hogy attól félt, hogy személyesen nem tudná elmondani, mert az ágyaban kötnétek ki.
Ez a Vigyázz magadra! mindenkinél a sablon búcsúszöveg? Én is ezt szoktam mondjuk mondani, de legalább személyesen. Még réges-régen természetesen. :D
hát nem,úgy látzik nekem az ilyen pasikat dobja a gép,erősen gondolkodom hogy leszbi leszek:D
Jajjajjajj, hát egyértemű és nem egy épp gerinces finish a részéről...
hát írtam neki éccaka,hogy hiányzik s mivan vele,és hogy holnap mmegyek pestre vizsgázni,utána összebújhatnánk,stb stb ,majd jött rá egy válasz sms,hogy "neharagudj,nemtudok mit mondani...vigyázz magadra"
hát ez elég egyértelmű
Értem, ez nekem kimaradt. Élvezd a siófoki nyaralót, amíg még lehet! :D
Ja, ezek olyan fogyós kaják pont! Azért írtam, hogy: :DDD
nem,pénteken lejöttem balcsira,majd holnap reggel megyek vissza pestre vizsgázni
akkor párodnak is fogyózni kell,ha akar ha nem?:D:D