Dumálgatunk (beszélgetés)
Luxinak egy szava sem lehet! :)
:)lassan kiderül hogy mindenkinek tetszel:))
Gondolom azert ott van izom, nem?
szia!
ennek örülök,én sem találok benne kivetni valót,már vagyunk vagy 6an így ezzel a portálon:D
Sziasztok csajok! Gyorsan bekukkantottam ide egy kicsit, alig győztem visszaolvasni mindent. Volt itt minden...:-)
Most néztem meg egy nyálas romantikus filmet, az Igazából szerelmet, annyira nem volt gáz, bár mikor a párom megkérdezte, hogy "mit akarsz este nézni bumbim"?, és meghallotta, hogy ezt, kb. öt perc alatt elaludt... Hát, ez van...:-)
amúgy sem fújta el szerencsére,de így mégokébb:))mondjuk míg dolizik nem fenyegeti az elhízás veszélye:)
ugyvan ugyvan:)))))))))))
Hello Luxi!
Megnéztem ( én is! ) a képeidet, még mindig nem találok semmi kivetnivalót benne.
Egy pasi azert nyomjon is valamennyit, ne fujja el a szel! :)
jobban hangzik nem?:))
egyszer hátha leszek még 60körül....
Azt természetesen nem bánom ha ő nem fogyik velem,bár neki picit kevesebbel könnyebb lenne a munkája azthiszem...
na ja:)))) ismerős érzés:D
Gondolom ot kevesbe erdekelte volna, mint teged, de azert ez egy nonek igy megnyugtatobb :)
Ő 80kiló volt kb,én híztam sajna 82re,de letette a cigit már másfél éve,és utánna szépen elkezdett hízni,majd 100ig,most kb 95körül van,már fogyott ő is,de többet nem kell leadnia....úgyhogy nem lettem 82kilós nő egy 80kilós pasi mellett hogy ilyen "szolidáris":))
jóéjt annak aki aludni megy.
Az enyem ketszer olyan sulyos, mint en :)))
50 kilosan nem tetszene! :)
:)))
imádom a párom,mivel én nem fogytam ő hízott,így arányában "szép pár" vagyunk:))
Szép álmokat lányok, mentem aludni! :)
Jól néznénk ki egymás mellett,feleakkora mint én,hosszra és kilóra is gondolom:))
na igen.milyen jó lehet norbiknál,lehet minden sze x előtt mérlegre állítja rékát,és ha nem megfelelőt mutat a mérleg,akkor megvonás van:D
Miért neked Norbi bejönne? :D Meghagyjuk Fügének tartaléknak! :D
mert valljuk be őszintén én is le akarok fogyni, de ne attol fügjön már pl mikor szexelek 1 pasival hogy éppen hány kiló fölös sulyom van...
és ha egy pasi komolyan szeret... akkor tényleg nem a nem létező 60 centis derekamat fogja...:D
nos én nem jönnék be a norbinak asszem:)
én sem.akkor az egyértelműen nem engem szeret,hanem a testemet,a kettő meg nem ugyanaz
A fogyi műsorban is, hogy fúrta állandóan Szandrát, persze mert mind a 4 győztes az ő embere volt, nem Norbié. :D