Dumálgatunk (beszélgetés)
De buta vagy!!!
Miért gondol a legtöbb nő arra ilyenkor,hogy a cikiség miatt nézik meg???
Az miért nem jut eszetekbe,hogy bejöttök nekik???
Gondolod,hogy hányni akar a pasi,azért nézelődik a szomszédból állandóan!!Mert szerintem nem:))
én vagyok,csak közben dolgom van,ép beszaladtam és frissítettem egyet:)
50fokban füvet nyírok bikiniben,életemben elősször mertem ilyet tenni:)közben a gyerkők medencéjében le-lehűtöm magam...lényeg hogy a szomszédban dolgozik valami pasi,állandóan erreáll a nyaka,és azt utcán már 4szer ment el egy autó lelassítva előttünk és a sofőr feje majd belóg a kertkapun....cikiiiiiii
hát ha betartod a fogyit,akkor leszel is olyan:P
Na csajok én most lelépek teljes generálra műköröm meg haj tekintetében,mer ez a vizsgaidőszak azért nem múlt el nyomtalan:D:D
majd később jövök:)
cuppppppp
Már alakul a színem:))
Tegnap a strandom magalapoztam.Még egy két délutáni napsütés és tökéletes lesz a színem,már csak az alakomaz kell hozzáformálni.
Tegnap láttunk egy teltebb nőt a strandon,de tök jól nézett ki.Nem volt dundi,de nem is vékony és tök formás volt.
Na,azt beszéltük apával,hogy egy olyannal én is beérném.
Hát a Westendet szeretem,hétköznapi ruhát azrt lhet találni olykor olykor,de cipő meg mondjuk kicsit csinibb,alkalmibb ruha tekintetében vicc az is...
Barna meg keki?na de ahhoz szépen lekell sülni ám,különben úgy lesápaszt,hogy azt hiszik a saját nagyanyád vagy:D:D nekem is volt terepmintás fürdőrucim,onnan tudom:D
Egyik ismerősöm is sokat vásárol onnan a gyerekeinek.
Teljesen megértem.Ahhoz,hogy fűfoltos legyen és paradicsomszószos,bőven elég a turis.Pláne,hogy az új ruhákat hamar kinövik a lurkók és még drágább is,mint a felnőtt.
Persze szép,csini ruhákat szokott venni butikokban,de játszósnak megteszi a turis is.:)
Aki két gyereket nevel,az sokat tud ezen spórolni.
Jaaaaaaaaajj,a fényvisszaverőset én is utlom!!
Tegnap láttam egyet rózsaszínben,na azt még te,[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]imádó sem vetted volna fel.:))
A testvére pedig olyan műkék volt,iszonyat.
A neonzöld nekem is teszik,csak az elég figylemfelkeltő,nekem meg most az annyira azért nem hiányzik,meg volt régebben világos rucim,de átlátszóak voltak.
Világosok kilőve..
feketét nem akrok,az olyan snassz,esetleg ha van rajta egy ki minta,de a telimintásat nem szeretem.pl elég,ha csak van egy kis díszítés vagy kő az egyik cicirészen.
A rózsíszínt,lilát,pirosat utálom.
Na,ezek után túl sok választás nem maradt.:))
Én a kekit és a barnát szeretem,még mindig,talán egyszer kinövöm:))
Láttam a múlt héten egy tök jót és már bánom,hogy nem vettem meg.
Keki színű volt és tele volt meggymag nagyságú fehér pöttyökkel.
nekem állatira bejön a retro,kövezzetek meg érte.!!:))
Nekem a bőrhatású tavalyi is affelé hajlik.
Majd holnap ilyenkor okosabb leszek és gazdagab egy fürdőruhával,remélem.
Csak azért kérdeztem,hogy szoktál-e itthon is vásárolni,mert néha még az én igényeimet sem elégíti ki,te pedig azért több gondot fordítasz a ruhákra.
Bár ami errefelé van....na,arról jobb nem is beszélni.
Pesten gondolom sokkal jobb a helyzet.
magamnak keveset veszek.Igazábol valami miatt sajnálom a nagyon sok pénzt a butikokra,pedig ha úgynézzük,egy átlag boltban megtehetném hogy vásáolok...valami miatt viszont sajnálok fejenként 5000ftot egy egy darab halásznaciért a fiúknak otthagyni,és akkor ez csak egy darab ruha.magamnak úgyszintén...
Többnyire a lúrkóknak veszek,kizárólag márkásat szinte.Jobb mint a kinai és a hagyományos butikok,akik nem márkaboltok,szinte onnan hoznak mindent...
én szeretem,de egyre ritkábban járok,mert felénk egyre kevesebb és egyre drágább a turi,a jó meg főleg:((
De ha utazok valahova és meglátok egyet,akkor oda tuti beszabadulok:))
dehogynem,szoktam itthon is:)azért ennyire nem vagyok sznob:D:D
csak Milánóban azért mindig egyel trendibb ruák vannak mint itthon.Na most farmerban vagy melegitőben tök mindegy,az nagyon nem változik:)de más ruhaneműkben azért szeretem az új modelleket:)meg aztán van egy csomó márka,amit imádok,de itthon nincs olyan üzlet,vaggy épp van már,de a kintihez képest 0 választékkal...
hát most elsősorban cipőket,meg nyári ruhákat,valami szexisen elegánsakat:)
Színben van azért elképzelésed,hogy milyen pikinit akarsz?vagy milyet nagyon nem?én láttam ma haza felé egy kirakatban egy neon zöldet,még aszínne ellettem volna,de valami fényvisszaverős anyagból volt,Na aki azt megveszi,meg is érdemli:D
elhiszem
meg is érdemled,hogy ezek után jól bevásárolj:))
Miket akarsz venni??
Itthon nem is szoktál vásárolni??
Internetfenomén vagyok. A gugli valóban jó barátom. :))
Én is azért adtam segítséget, hogy meg legyen a válasz. A szöveg kitűnő segítség, szerintem. :)
Ja, arra szerintem figyelj oda, hogy a neten fellelhető infó legyen.
Különben tényleg elleszünk vele. :DD
köszike:)
hát cak úgy tudok elmenni most Milánóba,ha két vizsgámat eltolom szeptemberre...úgyhogy haza kell majd jönnöm emiatt,mondjuk a beiratkozás miatt is,szóval tk mindegy valahol,viszont ha még most kéne tanulnom ezekre,hát tuti szétdurrana az agyam:D:D
Az olaszoknál lehet is.
Szóval csak azért fogyóztál,hogy legyen hova felszedned a kilókat holnaptól:))))
Ügyes vagy nagyon,gratulálok a vizsgáidhoz!☺
Akkor most egy időre vége a tanulásnak??
bevallom csajok turiban voltam ma:)))Luxinak biztos nem vagyok nyerő igaz?:))
mármint te mit gondolsz a turirol?
vagyis ki mit gondol róla....
Én nem voltam a faluban:))
Viszont a strandon nagyon jó volt,nem is cseréltem volna el a netért sem.:))