Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dumálgatunk (beszélgetés)
na nemsokára meg jön majd az olimpia és kezdődik minden előről:D
:))itt tényleg tuti,a legjobb amit ettem:)szoktam jóllakni az illatával ha a fiúk eszik:)
:))) Azt nem vonom ketsegbe.
Hogy Mabel szavait idezzem "mar az idejet sem tudom, mikor ettem utoljara".
de finom,a gézáék csinálják a legtutibbat:)
majd bepótolom egyszer a hugommal:)
Tegnap meg hazajottek a kupaval, a kozpontban tartottak egy csinnadrattat es ennyi volt.
Lecsengett a dolog :)
na hát nem pont ilyesmire gondoltam:)
nincs ott felétek egy barátnőd em,akivel lehet csajos napot tartani,amig az após vigyáz a srácokra?tudod vásárlás,kávézás,mozi ilyesmik
majd veszek magamnak lángost a strandon,egy szééépet:))
nálatok klecsengett már a foci eb örület?:)
dehogy lesz olyan,hisz 1zülinapod van neked is csak 1évben:)tessék megjutalmazni magad,vegyél magadnak valami szépet:)
á,reggel kelek korán ha összejön füvetnyírni és effélék...a párom bizti küld smst és anyukámék felhívnak,tesóm is.nagyfiam nincs itthon és ő még nrm igazán tudja,nem emlegettem előtte...a picinek meg fogalma sincs...szóval olyan nap lesz mint a többi...
és holnap mi lesz szülinaposkám?buli miegymás?:)
csak én,Mátémra ma papa vigyázott...
mondtuk neki,hogy drágák vagyunk,1heti bevétele se lenne elég:D:D
voltatok úszkálni?
gondolhatod,két csaj,bikiniben ugrál a gyerek várban:D:Dde mondta is a srác,ha levesszük a felsőnk,részesedést is kaphatunk az aznapi bevételből:D
második gyerekkor:)))
és volt nézőközönségetek?:D
na itt vagyok cajok,csak kipakoltam a kocsiból.
Képzeljétek voltunk ugráló várazni a barátnőmmel:D:D
kicsinek annyira imádtam,és most volt a parton és nem bírtuk megállni,és a srác aki üzemelette tök jófej volt,15percet ugrálhattunk:D:D
Küldök neked egy gépet már, van itthon minden kütyü hozzá. :)))
Nahat Kata! Meggyogyult a gep? :)
szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak, hogy senki ne maradon ki, itt is beköszönök. Csókolom. :DD
na megyek a rehabra, csók minden iksz és ekszné anyukának.
:)